1. jan. 2018

Nyttårsaften 2017-2018

Nyttårsaften 2017-2018 feiret vi hos Liss, og Erik. Abelone, Samal kom opp dit de også. Natalie, og Emil er fortsatt hjemme så de var jo selvfølgelig der de også. Vi har hatt en fin kveld, og natt, og vi gjentar det gjerne. Forhåpentligvis uten gips neste gang. Det er så koselig når familien er samlet. Ann Siren, Geir, og jentene kunne dessverre ikke komme, det samme med Kristine, og Hilde. Tidlig på kvelden koste vi oss med god mat som Liss, og Erik hadde laget. Like godt hver gang. Vi har feiret nyttårsaften hos de før, og det er like koselig, hver gang. Jørgen var veldig aktiv i kveld, men allikevel veldig kosete. Jeg bare nøyt minuttene han ville sitte på fanget. Etter maten begynte selvfølgelig guttene å bli rastløse, og kunne vente til klokka skulle bli 24 så de kunne ut å sende opp raketter. Da klokka nærmet seg 24 begynte vi å gjøre oss klare. Jørgen begynte å bli rastløs han også selv om han ikke skjønte hva vi skulle. Egentlig er det litt rart at de gleder seg slik for de liker ikke raketter i det hele tatt. Jonas liker bitte små rakett-bomber. De kan ligne litt på det vi kalte kinaputter. Noe de liker er stjerneskudd. 

Først var det spennende,
og litt skremmende.
Etterpå ble det bare veldig skummelt,
og bråkete.
I år har vi kjøpt en liten familiepakke med raketter, og stjerneskudd. I fjor ble Jørgen så gira på stjerneskudd, at han ikke kunne få nok. I år var han like gira. Jakop, og Jonas syntes det blir for høy lyd av rakettene, og jeg er i grunnen enig med de. Rakettene er som regel nydelige å se på, så da er det synd at lyden ødelegger opplevelsen. I år ble det litt vanskelig for meg å være ute på samme måte som andre år. Da pleier jeg å gå rundt å kikke på rakettene, samtidig som jeg holder en av guttene over ørene, så ikke smellene blir for høye. I fjor slet jeg litt for Jørgen satt på armen, og Jakop stod inntil meg, og begge ville ha hjelp til å holde for ørene. I år gikk det mye bedre med Jakop, men Jørgen gikk det verre med. Stjerneskuddene brydde han seg ikke om, selv om han elsket de for bare en liten stund siden.Han likte seg ikke ute i det hele tatt. Det endte med at han stod sammen med Liss, og Abelone å kikket ut igjennom stuevinduet 

Da vi var ferdig med rakettene kjørte Jon Samal, og Abelone hjem Deretter ble det en tur til Hamran med Caroline, og så var det hjem med Jonas, og Jakop. Da Jonas hadde lagt Jørgen kom han ned for å hente Jakop, og meg. Jørgen sovnet Så fort han kom i seng. Han ville kle av seg, men pysjen kunne Jon bare glemme. Jakop gikk rett på badet for å stelle seg, deretter rett i seng, og sovnet med en gang. Jonas prøvde å gjøre oss irriterte, (tennårstrass) siden vi sa han skulle legge seg til å sove, så mens Jon hentet, og kjørte Tore hjem, gikk han på kjøkkenet å lagde seg noe mat, og la seg til med maten i senga, og så på film. Når Jon kom hjem, å bare sa god natt, kunne jeg høre at han ble ganske overrasket. Han hadde nok forventet tilsnakk for å ikke ha lagt seg til å sove. Jonas sa jeg for en gang skyld måtte stole p at han skulle legge seg når han sa. Så nå får vi se hvordan det går.

Da ønsker jeg alle godt nytt år. Håper alle får en fantastisk tid fremover, om det er på den ene eller andre måten. 

Ingen kommentarer: