17. nov. 2017

SKAL JEG GLEDE, ELLER GRUE MEG?

Jeg ønsker meg en
Kontorpult til Jonas med koppholder.
Kanskje ett par sånne til Jørgen sin julekalender
 I morgen skal jeg til Kristiansand for å shoppe litt til jul. Jonas, og Jørgen skal være med. Jakop, og Jon skal en tur til badeland. Etterpå skal de ha litt alene tid. I morgen skal vi først litt rundt i Sørlandets Handelspark. Deretter skal vi på Sørlandssenteret, og så skal vi avslutte men en tur på Ikea. Det skal bli koselig å ha med Jonas, og Jørgen, men det kan bli alt annet enn koselig også. I alle fall utover ettermiddagen. Hadde det vært Jakop som var med hadde det ikke vært noe problem, for han er oppfostra på shopping. Det er vel sånn det blir med en storesøster som er 14 år eldre. Jakop kan være med fra tidlig morgen, til sent på kveld. Han kan bli sliten men utrolig sjelden han blir sur og utålmodig. Det samme kan ikke sies om Jonas, og Jørgen. De har korte lunter, og tålmodigheten er absolutt ikke like lang når det gjelder shopping. Jeg er veldig spent på hvordan det blir, for det er veldig koselig å ha med Jonas, for han er så stor at det går ann å ha litt mer voksne samtaler. Uansett hvordan det går, gleder jeg meg, og så får vi bare krysse fingrene.
Nå skal jeg se om jeg snart finner senga 

Ingen kommentarer: