26. nov. 2017

JULEGAVER, OG SHOPPING

Julegaver

For en uke siden var Jonas, Jørgen, og jeg i Kristiansand for å shoppe julegaver. Vi var først på Toys`rus, hvor vi fikk kjøpt julegave til Jørgen fra Jakop, Jonas, og Caroline. Vi fikk også tak i ett par kalendergaver til Jakop, og Jørgen. Etterpå var vi på Sørlandssenteret. Det tok vi oss litt mat før vi gikk rundt for å handle litt diverse gaver, og rett og slett bare kikke litt i butikkene. Etter noen timer var vi ferdige, så da satte vi oss i bilen, og kjørte videre til Ikea. 

Vi visste hva vi skulle ha på Ikea, så da ble det ikke så mye vimsing. Litt ble det jo, for jeg hadde med meg Jonas, og Jørgen som  begge var rastløse, og dermed gikk både hit, og dit. Hver gang Jonas løftet på en ting for å se, hører man fra Jørgen: What are you doing? Til å begynne med svarte Jonas, eller jeg på norsk, men det var ikke populært. Det endte med at vi svarte han på engelsk, og så norsk. Det første vi gjorde var å spise litt. Eller det vil si, jeg tok noe lett mat, og dessert, mens de to andre bare ville ha tørre rundstykker, og drikke. Etter å ha gått igjennom nesten hele overetasjen var det nesten så jeg ikke klarte å gå. På senteret hadde jeg vært flink til å sette meg ned ofte, men nå hadde jeg gått i nesten en time rundt omkring uten pause. Det angret jeg bittert på. Jeg hadde så vondt i ryggen, og spesielt hofta, at jeg måtte konsentrere meg om å puste rolig så jeg ikke skulle hyle når jeg la vekta på foten. I tillegg begynte den å true med å ikke virke i det hele tatt. Kjente bare hofta, og foten som sviktet innimellom. Jeg så sikkert ikke helt lur ut der jeg lirket meg avgårde, mens jeg pustet som om jeg skulle føde, samtidig som jeg pratet med Jonas, og Jakop. Da vi kom til barne, og lekeavdelingen satte jeg meg ned, og der ble vi en stund. Det tok litt tid før jeg kunne labbe meg videre, men Jørgen syntes ikke det gjorde noe, for han kunne jo leke med alle lekene der. Til slutt kunne vi gå ned i første etasje. 

Vi skulle ha kontorpult til Jonas, og ett par duftlys. Skulle egentlig ha sånn kabel boks som man kan gjemme ledninger, og skjøte-kabler i, men det glemte jeg. Skulle også ha noen juleservietter, og kroker. Fant serviettene, men ikke krokene. De er der, så var nok bare jeg som ikke leitet godt nok. Jeg skulle også kjøpe noen pakker med glass, og noen kaffekopper for ei venninne av meg, og det klarte jeg å få til. Vi fant også en skrivepult som vi lurer på om kanskje Jakop skal få til jul. Får se hva det blir til. Vi fant dele til kontorpulten til Jonas, og lempet de over på trilla før vi gikk i kassa. Da vi skulle pakke inn i bilen endte det med at vi måtte pakke opp den ene esken for å få plass, men til slutt fikk vi alt i bilen, og kjørte hjemover. Det ble en koselig dag. Faktisk bedre enn forventet, og fint er jo det. Selvfølgelig måtte Jørgen trasse litt, men noe annet kan man ikke forvente av en 3. åring. Jonas var ikke helt fornøyd med ett par av butikkene jeg var inne på, men skjønner han godt. Ikke alltid jeg syntes det var lite kult å være med min mamma på klesbutikken da jeg var 13 år heller. Vi fikk nesten alle julegavene vi skulle ha, så jeg er godt fornøyd. Får ta siste rest til helga. En fin dag som jeg gjerne tar igjen.

Ingen kommentarer: