5. jul. 2017

DET VAR IKKE SÅNN DE SISTE DAGENE I SPANIA SKULLE VÆRE

 Det var ikke en slik avslutning på Spania ferien. De siste dagene skulle bli like smertefrie som alle de andre dagene. Noe som har vært helt fantastisk. Både jeg, og kroppen har elsket varmen fra dag en. Egentlig har jeg kun meg selv å takke for smertene. Siden jeg har slitt mer, og mer med smerter i "prolapsen", og bivirkningene av det, (høyrefot er ikke villig til å bære meg), spurte jeg legen om hvor tungt jeg kan bære. At jeg ikke skal løfte på 20 kg eller mer, syntes jeg sa seg selv. Legen begynte med max 3-4 kilo. Etter endel kremting, og "jammen, atte, endte vi opp på 7 kg. Hvor mye veske får mann inn i 7 kilo? Det er jeg faktisk ikke sikker på, men jeg vet en ting. Å bære en bærepose med ca 2 l brus, og litt til i 10 minutter med slakk oppoverbakke syntes ikke kroppen min var lurt. Resultatet ble at jeg siden fredag kveld har gått rundt med store smerter i rygg, og hofta. Går jeg litt følger resten av benet etter, og begynner å protestere på bevegelse. Innimellom vil ikke benet bære meg, men heldigvis kjenner jeg det i det jeg setter ned foten. 


Lørdag morgen kjentes grei ut den, så Jonas, Caroline, og jeg gikk en tur på markede, før vi tok turen bort på Boulevard senteret. Det gikk ikke fort, og ikke var det smertefritt i det hele tatt, men vi kom både frem, og tilbake. Vi hadde også en tur til på senteret på mandag. Ellers har jeg gått litt mindre enn de andre dagene, og absolutt mye saktere. Nå er det bare noen timer til så er vi hjemme i huset vårt. Sitter nå å tenker på hvordan de neste ukene vil bli. Kjenner litt på det med hvordan vil kroppen fungere her hjemme, når den var så jæ...... vond i varmen. Faktisk så vondt at jeg våknet to av nettene for å spy av smertene som kom når jeg bevegde meg feil. Ikke har jeg smertestillende som jeg kan bruke heller. Jeg er nok litt dårlig på dette med smertestillende. Sist jeg hentet ut en 3-4 måneders pakke, var for ca 4 år siden. Kanskje på tide å finne på noe nytt. 
Måtte bare hive innpå en liten stakkar meg, før jeg kommer hjem, og skolefri-hverdagen kommer. 
GOD SOMMER

Ingen kommentarer: