11. jun. 2017

TANNLEGE - LEGE - POLITISTASJON - STILLE HELG - SYKKELTUR

Jørgen hoppet inn i busken.
Jørgen venter på legen.
 Denne uka har gått fort. Det er nok fordi jeg har sovet litt på formiddagen på tirsdag, og onsdag, for å "ta igjen" litt søvn etter helga. Guttene var ferdig 12.25 på onsdag, så ble ikke så mange minuttene med søvn. Torsdag var det full dag, og det ble ikke mange minuttene hvor jeg kunne sette meg ned for å hvile hoftene. Merker jeg får oftere behov for krykker, men føler fortsatt at det på en måte er ett nederlag å bruke de. Må nok bare ta meg ihop så slipper jeg kanskje å bli helt avhengig av de. 


Tilbake til torsdagen. Først var det å kjøre Jakop på skolen, og Jørgen i barnehagen. Deretter måtte Jonas til tannlegen til kontroll. Det vi si, siden han har tannlege skrekk, fikk han lov å gå til tannpleier. Det gikk fint. Han skal tilbake for å reparere en plombe, men ellers alt topp. Etterpå gikk vi på politistasjonen for å hente de nye passene til guttene. Skulle ha hentet de for en uke siden, men glemte det. Da passene var hentet, kjøpte vi et rundstykke jonas fikk med på skolen. Jeg rakk en tur hjemom før jeg måtte hente Jørgen i barnehagen fordi han skulle til legen. Han var veldig flink, og legen syntes det var lett å undersøke han siden han svarte ordentlig, og gjorde som han sa når han skulle undersøke han. Jørgen hadde hovne mandler, så der var grunnen til at han ikke vil spise noe særlig den siste uken. Nå i helga har han blitt bedre, så da slipper han antibiotika. Heldigvis. 
 
One happy Kid
Jakop er klar for litt sykkeltrening
Jonas har vært avgårde denne helga, så igjen har vi hatt en rolig helg. Ikke det at Jonas er så bråkete, eller vanskelig. Den jobben har Jørgen tatt på seg, men det er ingen Jakop kan herje, krangle med, og terge på. Utrolig at man skal merke så forskjell på 3, og 2 barn. Merker jeg allerede gruer meg til Jonas flytter. Det er jo mange år til, men tiden går fort. Det har ikke skjedd så mye denne helga. I dag har Jakop, og Jon syklet til Alleen. Mens de var avgårde, sov Jørgen. Jeg benyttet anledningen til å begynne å planlegge pakkingen til Spania turen. Nå er det en uke til vi skal reise, så da er det vel på tide å komme i gang. Nå er tre av tre barn i seng, så nå er det straks min tur.

2 kommentarer:

International Directory Blogspot sa...

Hello ! just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Hello ! just an invitation to join for the community. This allows you to promote your website and publish articles
https://plus.google.com/u/0/communities/109662684129677096983

Kr. Eliane sa...

The children are beautiful !!
big hug.
:O)
http://elianeapkroker.blogspot.com.br/