25. jun. 2017

OPPDATERING PÅ KOKT HJERNE

Så var det dette med oppdatering i varmen. Det virker som om varmen har kokt hjernen min. Jeg sa i forrige innlegg at jeg skulle legge ut ett nytt innlegg senere på dagen, men det ble tydelig ikke noe av. Jeg kan skylde på at Jonas har fått låne pc´n, eller at det har vært mye å gjøre, men den egentlig grunnen er at jeg har rett, og slett ikke orket. Tar litt til til å bli vant til denne varmen her i Spania. Uansett skal jeg prøve å få til en liten oppdatering nå siden hjernen er litt kjølt ned fordi det blåser.Første dagen var vi på det store senteret som heter Zenia Boulevard-Senteret. Et gedigent senter med mange butikker, restauranter, plasser hvor man kan sette seg ned for å ta en kopp kaffe, eller en kald drikke. Det som er litt kult er at det er små "fontener" hvor barn kan kan leke, og få kjølt seg ned. Til slutt ble vi sultne, go ingen av oss orket tanken på å lage middag hjemme, fant vi oss en restaurant, for å få i oss noe mat. Etterpå når vi var ferdig med å spise, titte rundt, og handlet noen småting, gikk vi for å handle noe mat, og tuslet hjemover. Siden det var et godt stykke å gå, begynte Jonas, og Jakop å slite med smerter i bena, men det gikk greit.

Dagen etter gikk vi tur for å finne forskjellige butikker, og fikk handlet inn noe middag, som vi lagde på kvelden. Tredje dagen skulle vi egentlig bare gå en liten tur, men det ble en lang tur isteden. Vi var innom en "kina" butikk hvor vi fikk kjøpt oss litt tøy, Caroline kjøpte sminke, og vi fikk litt andre småting. Vi gikk litt til bare for å se hva som fantes bortover. Til slutt ble vi sultne, så etter en stund fant vi oss en fin pizza restaurant. Der hadde de kjempe god mat, og det var topp servise. Hva den heter husker jeg ikke. På vei hjem gikk vi som vanlig innom en matbutikk. 

I går var det marked, så da gikk Jakop, Jon, Jørgen, og jeg en tur opp. Jonas ble ikke med for han var ikke helt i form, så han sov. Antageligvis var det for varmt i dagen før. Caroline ble hjemme med Jonas. Fikk fikk kjøpt ett par til, blant annet en spinner som Jørgen klarer å spinne i hånda si. Siden det var så utrolig varmt, orket vi ikke å gå opp hele gata hvor markedet var, så etter en god stund gikk vi hjemover igjen. Jeg fikk slappet litt av, men Jonas hadde våknet, og ville være med en tur på butikken, så da gikk vi oss en tur, og fikk kjøpt oss litt mer mat, før vi gikk hjem. Da vi kom hjem hadde Caroline lyst til å gå til det store senteret, så da var det bare å labbe avgårde igjen. Vi fikk handlet litt tøy til guttene, sminke til Caroline, og bikini til meg. 

Da vi hadde vært hjemme en liten stund fant vi ut av at vi skulle ta en tur ned til "sentrum", og se om vi fant en plass å spise. Ingen av oss orket tanken på å lage mat. Vi fant en fin plass som het: Piccolini. Vi fikk spist masse god mat. Jørgen ville ikke ha mat, men det kan ha vært fordi det var så sent.  Jon tok han på fanget når han var ferdig, og det tok ikke mange minuttene før han sovnet. I dag gikk Jon, Jakop, Jonas, Jørgen, og jeg en tur på butikken for å se om vi kunne finne noen grove rundstykker, og noe brød som kunne ligne på kneip. Heldigvis fant vi det. 
Det har blitt utrolig mye gåing på meg disse dagene. Heldigvis har kroppen reagert utrolig bra i varmen, så det var bare de to første dagene jeg hadde vondt i ryggen, og hoftene. Jeg kan ikke huske sist jeg har orket å gå så utrolig mye uten problemer. Det eneste er at jeg hovner litt opp i føttene, men det er fordi det er for varmt til at jeg kan gå barbent.Jeg har fått gått hver eneste dag, og håper jeg jeg orker det resten av tiden jeg er her. Er egentlig litt spent på hvordan kroppen vil fungere når jeg kommer hjem, men har en mistanke om hva det blir. Derfor nyter jeg hver eneste dag, og time her nede. En ferie fra smerter har gjort meg godt både fysisk, og psykisk. 

Ingen kommentarer: