18. jun. 2017

HAR JEG BEGYNT Å PAKKE TIL TUREN TIL SPANIA ?

Nå er det bare to dager til vi reiser til Spania. Den siste uken har gått med til å planlegge litt pakking. Jeg har gått igjennom hva vi skal ha med, og begynt pakkingen. Kanskje ikke noe som er pakket, men har fått en nogen lunde god oversikt over hva vi har. Mesteparten er vasket, og lagt vekk, så i morgen er det mer eller mindre bare å pakke ned i kofferten. Medisiner, og elektronikk skal i håndbagasjen, og selvfølgelig et skift, og noen bleier til Jørgen. Tviler liksom på at det går fint med en bleie i fra 9 tiden på morgenen, til kl 01 på natta. I går fant Caroline ut av at ho måtte ha legebekreftelse på den ene medisinen, og ringte meg. Jeg gikk ned på legesenteret, og håpte på det beste. Der fikk jeg heldigvis ut Caroline sin. Måtte forklare situasjonen, de snakket med lege, og til slutt ringte jeg til Caroline så de kunne prate med ho også, for å sjekke at alt stemte. Da jeg hadde fått ho sin, fant jeg ut av at det var like greit at de skrev ut en på mine, og Jonas sine medisiner. Like greit å ha papirer på det så er vi sikre på at vi ikke får problemer i tollen. 

I dag har jeg vært å hentet ut noen medisiner jeg skal ha med, og i tillegg kjøpte jeg meg en pakke nikotin-tyggegummi. Blir spennende å se om det hjelper. Ikke det at jeg har tenkt å slutte å røyke mens jeg er på ferie, men greit å ha på toget, flyplassen, og flyet. Blir uansett spennende. Mulig jeg prøver en eller to i morgen. Fikk en smaksprøve på apoteket, så jeg liker smaken. Håper det virker også. I morgen skal vi pakke ferdig, og rydde ute. Vi rydder, og gjør storrengjøring inne i morgen også. Det blir så deilig å komme hjem til rent, og ryddig hus. 
Nå skal jeg snart legge meg, men først må jeg få Jonas, og Jakop til å sove. De deler seng i natt. En slags generalprøve før Spania. Der skal de dele rom, og muligens seng. Foreløpig ser det ikke lovende ut. Satser på at litt trusler om at de må være hjemme vil hjelpe. Hihi.

Ingen kommentarer: