1. jun. 2017

EN FLOTT KONFIRMASJON

På søndag var jeg i konfirmasjon til min kusine Silje. Det var en fin konfirmasjon, og det var utrolig koselig å se igjen familie som det er utrolig lenge siden jeg har sett. Kusinen min, og onkelen har jeg ikke sett siden konfirmasjonen til broren min, og da var Jonas baby. Den andre onkelen, og fetteren min har jeg ikke sett siden Jakop var bare ett par måneder gammel, så det er alt for lenge siden. Skulle ønske vi var flinkere til å besøke hverandre, men det blir vanskelig når vi bor så langt ifra hverandre. 


Lise som holder tale fra USA
Tilbake til konfirmasjonen. Den var som sagt kjempe fin. Det var mange flotte taler fra både venninner, og familie, men det var en tale som absolutt skilte seg ut. Nemlig talen fra Siljes storesøster. Den var fin, morsom, og bilde/ film innslagene var supre. Det som gjorde talen ekstra spesiell, er at Lise er i USA, og talen hadde hun laget på forhånd, så den ble sendt på tv, mens vi hadde ho på FaceTime. Ho er kjempe flink, og jeg er imponert over hva ho fikk til. Vi fikk servert masse god mat. Ett fantastisk koldtbord, og mange deilige kaker, og is. Jeg vil si det var en vellykket dag.

Etter selskapet kjørte pappa meg hjem til Bente, hvor jeg tok meg noen minutter hvile, og skiftet klær. Etterpå satte jeg veien hjemover. Kom ikke avgårde før klokken var 20.45. Det var merkelig å sitte i bilen helt alene. Kan ikke huske å ha gjort det før. Det var på en måte veldig deilig, men også litt kjedelig. Var ikke hjemme før kokka var 02, så jeg var så trøtt at jeg ikke orket å pakke for Jonas som skulle på leir dagen etterpå. Det tok vi på morgenen.

Ingen kommentarer: