12. mai 2017

JØRGEN FORSVANT UNDER SOFAEN, OG SATT FAST

 På onsdag klarte Jørgen det utroligste. Han forsvant inn under sofaen. Jeg, og Jakop var inne på kjøkkenet for å lage middag, og gjøre lekser. Jeg kikket inn til han stadig vekk, og vi kunne høre han lekte med småbilene på stuebordet. I det jeg skulle til å sjekke han igjen, la han seg ned på gulvet, og ålte seg i full fart inn under sofaen mens han flirte godt. Jakop som fikk dette med seg begynte å le, og ropte på Jonas som kom løpende for å se hva hans rare lillebror hadde funnet på nå. Jørgen koste seg under sofaen, og hadde ingen planer om å komme ut med det første. 


Etter en stund fant han ut av at han var ferdig under der, og ville ut igjen. Noe som ikke gikk helt fint. Jonas snudde bena has så de pekte utover, og dermed tok Jørgen å dyttet seg så fort bakover han satte hodet fast mellom kanten på sofaen, og gulvet. Han fikk kjempe vond, og skreik noe veldig. Jakop satt på gulvet med bena i kors under sofaen, og da beviste han hva adrenalin kombinert med frykt kan gjøre. Innen jeg hadde fått tak i sofaen for å løfte den, hadde Jakop allerede løftet sofaen ca 30 cm opp, og Jonas dro han ut i full fart. Jørgen ble litt rød på den siden som satt fast mot sofaen, men ellers gikk det fint. Han gråt en stund, men det var mest fordi han ble redd, og ikke fordi han nødvendigvis hadde vondt. Etter det har han spurt om hjelp til å hente biler under sofaen. Både Jonas, som er utrolig sterk, og Jakop prøvde etterpå å sitte på samme måte som Jakop gjorde når han løftet sofaen. Ingen av de klarte det. Utrolig hva man klarer hvis man føler man må.
Kommer nok til å legge ut en bitte liten film fra den siste uka på YouTube kanalen min i helga. Der får du en liten titt av Jørgen under sofaen. 

Ingen kommentarer: