10. mai 2017

IKEA TUR

Forrige helg var Caroline, Jonas, og jeg en tur på Ikea. Caroline skulle ha noen småting til kjøkken, og noen duftlys. Jonas skulle se om han fant en god, men billig kontorstol. Jeg skulle ikke ha noe, bortsett fra hvis jeg kom på noe. Normalt bruker jeg, og Caroline mange timer når vi er der inne, men denne dagen ble vi ferdige mye raskere enn vi hadde trodd. Caroline fikk det ho skulle ha, og jeg fikk tak i t-lys, og pose-holder. Den som kom hjem med ikke bare mest, men også med mye mer enn planlagt. Han fikk seg kontorstol, bord, planter med potter, og ett kult brett plantene står på. Han fikk også en gammel type melkeflaske i nesten miniatyr. Kjempe søt.
Vi hadde det gøy når vi gikk rundt der inne. Jonas fant navn til plantene, og flaskene sine. Det ble planta, og flaskeline. Caroline tok med en lik flaske til Jakop. Vi var litt redd for at Jakop skulle ødelegge handle gleden til Jonas med sjalusi, noe som er typisk Jakop, men utrolig nok gikk det super fint. Vi sa det var Jakop sin tur til å være med neste gang å handle til han, men av en eller annen grunn ville han ikke. Vi får se hva han mener når vi skal neste gang. 
I tillegg til det Jonas kjøpte seg på Ikea, fikk han også kjøpt seg en ordentlig pc skjerm. Han er super fornøyd, og stolt over å ha ett så fint rom. Nå er det på en måte; kontor, spille rom, og soverom i ett. Nå er det bare senga fra Caroline, og å få malt noen møbler, så er rommet han helt ferdig. 

Ingen kommentarer: