25. mai 2017

I DAG FLYTTET CAROLINE

I dag flyttet Caroline fra Lyngdal, og oss. Caroline har jo ikke bodd hjemme på noen år, men ho har alltid bodd rett i nærheten. Denne gangen flytter ho helt til Drammen, og kjæresten. Det blir rart å ikke ha ho i nærheten. Det blir merkelig å ikke ha ho med på butikken nesten hver dag. Syntes det på en måte blir trist at ho flytter, men samtidig syntes jeg det er fint ho flytter til østlandet, og Drammen. Jeg er jo fra Drammen selv, så det er en by jeg kjenner godt. Eller kjente må jeg kanskje si. Der er jo langt over 20 år siden jeg bodde der. I tillegg har vi masse familie i Drammen, og vi er på besøk hos Bente flere ganger i året.

Guttene liker ikke at ho ska flytte, i alle fall ikke så langt. Jonas har hatt veldig kort lunte i dag, og har hatt store problemer med å høre etter.  Han ble veldig glad for å få den store senga til Caroline, men på en måte likte han det ikke heller, for det det er en påminnelse, og bekreftelse på at nå flytter Caroline. Jonas sitt humør kommer nok til å variere enda mer enn normalt, men det hjelper at han skal på leir med skolen til uka, og neste helg skal vi inn til Drammen med resten av flyttelasset. 


Jakop vil nesten ikke se på Caroline, og de gangene jeg har spurt han om hvordan han syntes det er at ho skal flytte har han bare gått. Kun en gang han har svart, og da sa han bare: veldig trist. De har alltid hatt ett spesielt forhold, og mesteparten skyldes nok at caroline var med på fødselen. Nå er det bare en uke til han få se ho igjen, og bare noen uker til vi får 2 hele uker sammen med ho i Spania. Jørgen skjønner ikke hva som skjer, men han kommer nok til å reagere når vi ikke kommer til å hente ho før vi går på butikken. Han har ikke bodd sammen med Caroline slik som de andre to har gjort, og når han ennå er så liten blir ikke reaksjonen hans på samme måte. 

I dag kjører jeg, og Caroline innover til Drammen. Før vi skal reise, skal vi skifte vindusheis på førersiden. Det skal bli herlig å kunne åpne vinduet igjen, og med den varmen som er meldt i morgen er jeg glad for at vi valgte å skifte i morgen, og ikke vente til nærmere sommeren. I morgen har vi en kjøretur på ca 6 timer inkludert ett par lange stopp. I utgangspunktet er det ikke nødvendig med to stopp. Egentlig går det greit uten, men med kroppene til meg, og Caroline er behovet for stopp absolutt der. Når vi kommer frem til leiligheten de skal ha, skal bilen tømmes. Etterpå kjører jeg opp til Bente for å kose meg der frem til søndag. 

Ingen kommentarer: