27. mai 2017

GARDINTRAPP, HØYTRYKKSPYLER, OG PENSKO

Den utrolig lette
høytrykkspyleren
På lørdag var jeg, og Bente for å handlet. Etter å ha kikket på nett fredag kveld fant vi ut av at vi måtte innom 3 butikker, noe som viste seg å ikke stemme. Den første plassen vi var på skulle vi egentlig bare ha maling, koster terrasserens, og husvask, men det hadde de allikevel det andre vi trengte. De hadde også gardintrapp, og høytrykksspyler. Dermed fikk vi det vi skulle ha til utebruk der. Kjempe deilig. Vi fikk hjelp til å bære ut i bilen siden det var så masse. Jeg tok esken jeg fikk med høytrykksspyleren som stod på vogna og bar ut i bilen. 


Esken var lett, men tenkte ikke så mye over det. Det skulle jeg ha gjort. Da vi kom hjem, og Alex skulle hjelpe oss å bære inn, fant han ut av at det var en grunn til at esken var så lett. Den var tom! Bente ringte ned for å sjekke om de hadde stengt, noe de heldigvis ikke hadde. De kunne også fortelle at han som ekspederte oss var blitt "mobbet" hele dagen. De hadde raskt oppdaget det, og de gikk bare å ventet på at vi skulle komme tilbake, eller ringe. Han stod mer eller mindre i døra, og ventet på meg når jeg kom ned. Han virket kjempe flau, og han kunne ikke få unnskyldt seg nok. Jeg sa til han at jeg fikk ta på meg litt skyld jeg også, for jeg burde ha reagert på at esken var åpnet, og at den var så utrolig lett. Vi lo godt alle sammen, og de han jobbet med sa de kom til å huske den episoden lenge. 


Slappe av etter shopping.
Da vi var ferdig med å handle maling, og alt det andre reiste jeg, og Bente en tur på kjøpesenteret på Gulskogen. Jeg har glemt penskoene mine hjemme, og siden jeg skulle i konfirmasjon søndagen hadde det vært fint å ha. Vi gikk igjennom hele senteret, men fant ingen jeg likte. I alle fall ikke til en levelig pris. Vi kikket også etter en sommer kjole jeg kan bruke i morgen, siden det er så varmt. Jeg fant en jeg likte, men de hadde ikke min størrelse. Det var litt synd for jeg likte den kjempe godt, og utrolig nok var det en blomstrete kjole noe som egentlig ikke er noe jeg pleier å like. Siden vi ikke fikk det vi skulle ha, gikk vi å spiste en softis. Etterpå hentet vi Caroline, og gikk å handlet mat. Litt koselig, for er siste gangen på lenge jeg henter Caroline for å handle. Dessuten fikk Bente sett leiligheten, og jeg fikk sagt hade til Caroline, for det klarte jeg faktisk å glemme på fredag. 

Ingen kommentarer: