10. apr. 2017

STOLT OVER Å FÅ OPP TRAMPOLINEN ALENE, MEN...

 I går kom trampolinen opp, til guttenes store glede. Jeg er ganske stolt av meg selv, for jeg klarte å sette opp 98% av den alene. Jeg vet jeg var veldig lite lur som gjorde det, og kjente allerede før halvveis at kroppen begynte å protestere. Belønningen for at jeg satte opp trampolinen fikk jeg da jeg så alle tre guttene storkose seg når de prøvde ho i går kveld. Straffen kom i dag. Ikke nok med at jeg har hatt en kropp som har vært vondere enn på mange år, og det har vært litt vanskelig å gå, så våknet Jørgen når Jon stod opp. Som regel får jeg han til å sovne igjen, men nei. Ikke mer soving på oss. Typisk det. Når man virkelig trenger å sove eller hvile litt ekstra, kommer de små å "ødelegger" alt. Etter å ha vært mamma i 21 år var ikke dette første gangen, og kommer absolutt ikke til å være den siste. 

I formiddag var vi alle sammen å tittet litt rundt i forskjellige butikker. Caroline, meg, og alle guttene. En utfordring når formen ikke er på topp, men vi bruker splitt, og hersk metoden på Jakop, og Jonas, så da går det greit. I ettermiddag har pappa, og Berit vært på besøk. Kjempe koselig, for nå er det en stund siden. Jeg lagde fløtegratinerte poteter, saus, grønnsaker, og så hadde vi oksestek. Jeg var fornøyd, og tror de andre syntes det smakte godt. Nå er det like før jeg skal krabbe opp i seng, og satse på at Jørgen sover litt lenger i morgen.

Ingen kommentarer: