19. apr. 2017

SÅ DØDE BILEN

Denne bilen er død
I går skjedde det vi har gått å ventet på. Bilen til Jon sa takk, og farvel, før den døde. Dessverre gjorde den det ikke på en stille og rolig måte. Da Jon skulle til å kjøre på jobb, mistet han bremsene ett lite øyeblikk, før broen fremme knakk. Heldigvis skjedde det i oppkjørselen vår, så det gikk fint. Hadde det skjedd på veien i fart, hadde historien endt på en annen måte. Uansett måtte Jon ha min bil på jobben. Jeg bråvåknet av at han mer eller mindre stod over meg, og visket: Lena. Jeg skvatt så mye at jeg nesten slo han, og med nesten mener jeg: Kroppen hadde stivnet mens jeg sov så det var ikke mye jeg klarte å røre meg. Det eneste han sa var at bilen hans hadde gått i stykker, og at han måtte ha min. Det eneste jeg tenkte på var at det var godt guttene hadde fri fra skolen, og barnehagen. Jeg fikk ikke med meg så mye, så jeg var veldig glad når Jon ringte senere på dagen, for å fortelle hva som hadde skjedd. Med tanke på hvilken del som hadde gått i stykker var jeg kjempe glad for at Jon hadde hatt så flaks at han ikke kom lenger enn noen meter.


Det nye vidunderet
En kamerat satte i gang en leteaksjon for å finne en grei, og liten bil til oss. Flink som han er, fant han en som han, og Jon var å kikket på når Jon kom fra jobb. De valgte å ta bilen på EU kontroll i dag før vi bestemte oss. Det var ett par ting som må fikses før den går 100% i gjennom, men har noen måneder på oss, men vi kommer til å fikse det så fort som mulig, for da slipper vi å tenke mer på det. I stad hadde jeg bilen på en test tur til butikken. Den var veldig god å kjøre, så det er stor sjanse for at det blir jeg som kjører den til daglig, selv om den egentlig ble kjøpt for at Jon skulle ha en liten bil på jobb. Nå som Jørgen går selv, har jeg ikke behov for å ha med meg vogn, men det blir spennende å se hvor god plass guttene får bak når sete til Jørgen blir satt inn. Blir det alt for trangt, får jeg fortsette å bruke Skodaen. I morgen skal jeg en tur inn til Kjevik flyplass, en times kjøretur en vei. Siden det er orginal spiller, og ikke har AUX, tar jeg Skodaen så jeg kan høre på Spotify. Nå skal jeg spise, før jeg skal handle brød.

Ingen kommentarer: