18. apr. 2017

BURSDAG, OG PÅSKE AVSLUTTNING PÅ CAMPINGEN

Fredag var vi i bursdagsselskap. Der ble vi servert velkomstdrink, og masse god mat. Nå har jeg hverken hukommelse, eller de store kunnskapene om mat, men syntes å huske at de kalte det for Tapas. Uansett hva det het så var det godt. Da vi satte oss ved bordet hadde vi fått utdelt bursdags hatter. Jeg følte meg nesten kongelig der jeg satt med kronen min. Vet ikke helt om jeg så sånn ut, men det har ikke så mye å si. Vi koste oss til langt utpå kvelden. Guttene hadde det gøy der de lekte med jentene. Det ble en sen, men fin kveld.
Vi hadde tenkt å være hjemme i påsken, men siden Jonas hadde veldig lyst til å være på campingen tok vi turen ut. Jon fikset småting. Han har satt opp port på den ene enden av terrassen, og nå plantet han noen små trær for å lage en liten hekk, og stengsel for Jørgen. Hjelper godt, for blir mye mindre løping etter han. Guttene var ute når det ikke regnet. De spilte fotball, og var avgårde rundt på campingplassen. 


På kvelden koste vi oss med å slappe av, og se film. Det ble både Star Wars, en film jeg faktisk ikke husker, og Lord Of The Rings. Da vi så på Lord Of The Rings sovnet både Jon, og Jonas. Om det var fordi de hadde sett den før, eller om det var fordi det begynte å bli veldig sent, er ikke godt å si. Sansynligvis begge deler. Vi reiste hjem på ettermiddagen i går. Nå har jeg fått en nogen lunde oversikt over hva vi mangler sånn at vi får det med ut neste gang.Ingen kommentarer: