23. apr. 2017

FOTBALLCUP OG BÅLPANNE

Nå er helga snart over, og jeg sitter å tenker at det har vært en rolig helg, selv om det har skjedd litt forskjellig. 


Jakop på cup.

I går var Jakop på fotballcup i Kvinesdal. Det gikk utrolig bra, og de vant alle kampene. Jakop sin skole må ha noen supre trenere, og lag, for til nå har de spilt 3 cuper med fire kamper, og de har vunnet alle. Så Jakop har dermed vært med på å vinne 12 av 12 kamper. De roterer litt på lagene, noe jeg syntes er topp. Om alle lagene har vunnet alle kampene, er jeg ikke sikker på, men har ikke hørt om at noen har tapt. Uansett må trenerene gjøre en fantastisk jobb. Det blir spennende å se hvordan det vil gå fremover. Til uka begynner de med kamper her hjemme. En dag i uka skal de spille mot lag ifra de andre skolene. 


På ettermiddagen i går, tok vi å grillet pølser på bålpannen. Jørgen syntes det er veldig gøy, og skal grille sin egen pølse, noe som ender med en ganske godt grillet. Problemet blir når han skal spise den, siden han vil ha en pølse som nesten ikke ser grillet ut. I går klarte jeg heldigvis å bytte hans pølse mot min, så da spiste han nesten en hel pølse. Jørgen vil ha pølsebrød til pølsa, og det er litt morsomt å se på de små hendene holde maten. Jon fikk vasket bilene, Caroline og jeg var å handlet. Så litt ble jo gjort. Vi fant ut av at Jonas er litt for lik meg på enkelte punkter. Nemlig det å ommøblere, så i går kveld rett før han skulle legge seg, tok han hele rommet. Det ble veldig fint, og i dag fikk han sofaen ned, så han er kjempe fornøyd. 

I går kveld fikk jeg surret meg til å legge ut en liten filmsnutt på You Tube. Ta gjerne en titt. Nå skal jeg ned å hente Caroline, og etterpå skal vi grille litt på bålpannen, og i dag blir det ikke bare pølser. Vi har tatt frem noen skiver med oksekjøttet  som vi skal prøve å grille. Satser på at det blir godt. Jeg gleder meg i alle fall.

Ingen kommentarer: