13. apr. 2017

FERIESTART, OG BUTIKK-MARATON

 Guttene har hatt påskeferie i noen dagen, og benyttet tiden uten regn på trampolinen. Tror nok de har savnet den. De har de siste ukene spurt om ikke vi kan sette den opp, men på grunn av vind, har vi ventet. Denne uken har for min del bestått av en del handling. har en følelse av at jeg har vært mere rundt omkring, enn hjemme. Noe som kanskje stemmer, i alle fall dagtid. Både med, og uten guttene. Caroline har også vært med på butikkene flere ganger. I går var Jonas, og jeg hos legen på morgenen, så da var Jakop så heldig at han kunne være hos tante Liss. Jørgen var hos farmor, og farfar. Der var også tante, og onkel fra Bærum på besøk, og siden de tre jentene også var med var Jørgen kjempe fornøyd.

Etter legen kjørte jeg Jonas hjem, før vi vi andre hentet Caroline. Da ble det en rask tur i alleen, og etterpå kjørte vi opp på Coop Obs, for å handle inn til påske. På ettermiddagen var Jonas, Jakop, og jeg en aller siste tur på butikken. Det var noen småting vi manglet, og ett par ting til påskeeggene som Jakop ikke skulle se. Da vi stod i kø i kassen, begynte Jørgen å kjede seg. I stedet for å stikke av la han seg ned på gulvet, og rullet rundt, og tøyset. Litt flaut, men det hadde vært verre hadde han ligge å skrike. Det var noen eldre damer som kommenterte at de syntes det var så søtt, og at det var så fint at jeg gav han lov til å ligge der isteden for å stresse. Vet ikke helt om jeg syntes det samme, men bedre med sånne kommentarer enn kritikk. På kvelden var tiden for å fylle påskeegg, og gjemme de. Det tok litt lenger tid enn planlagt, men jeg kom meg i seng til slutt.

Ingen kommentarer: