18. mar. 2017

NÅ HAR JAKOP BLITT 7 ÅR.


Den 11.03.17 ble Jakop Nicolai 7 år. Helt utrolig. Mye har skjedd det siste året. Han har begynt på skolen, noe som nesten er litt trist. De blir liksom så store når de blir skolebarn. Han har klart seg bedre enn vi trodde faglig. Han har lært å lese veldig fort. Vi var klar over at han kom til å bli den mest akademiske av de. Jonas, og Caroline er utrolig gode i praktiske. 


Han har blitt flink til å både skrive, og lese. Flink i matte er han også, og foreløpig har han en leselig skrift. Tenker tilbake til når han ble født. Liten, og tynn. Problemer med mat, og mage. Vekten gikk sakte opp, og en lyskebrokk som måtte opereres når han var noen måneder gammel. Han er fortsatt liten, og tynn, men alt annet er forandret. Han er utrolig aktiv, full i energi, og temperament. 


Han har hatt en periode hvor han har begynt å sutre for småting, men satser på at det går over etterhvert, når han skjønner at det ikke virker. Med andre ord: Han er en frisk, glad, aktiv, snill, sta sønn, lillebror, og storebror.Det andre som har skjedd er at har begynt å spille fotball. I høst var det trening på onsdager, og en dag hvor de spilte kamp mot lagene fra de andre skolene. Etter nyttår har har de begynt å være med på cup. Den første var forrige helg, hvor de vant alle kampene. Da ble det medalje. De har vært på cup i Flekkefjord i dag. Han var veldig fornøyd da han kom hjem siden de vant alle fire kampene i dag også. I dag kom han hjem med pokal. 
Ingen kommentarer: