8. mar. 2017

Nå er det snart helg igjen

Nå er det snart helg igjen, og jeg oppdaget at jeg ikke har skrevet noe på snart en uke. Ikke fordi jeg har hatt så fryktelig mye å gjøre, men fordi jeg rett og slett har vimset hit, og dit de siste dagene. Nå skal jeg se om jeg klarer å få en liten oppdatering fra den siste uken. Såret til Jakop har grodd fint, og limet som holder kuttet sammen mens det gror er i ferd med å gå i oppløsning. Utrolig nok ble han hverken hoven, eller fikk noe blåmerke, men han er fortsatt øm. Noe annet er ikke å forvente. Caroline, Jakop, og jeg var å kikket på bursdagsgave til Jakop. Han ønsket seg sko av Caroline siden han visste han ikke fikk våpen. Han fant ett par tøffe sko som han likte, så blir nok de jeg kjøper i slutten av uka. Caroline ble med hjem til oss etterpå, noe guttene ble kjempe glade for, og på tirsdag reiste ho til Drammen, og Erik. Vi savner ho selv om vi ikke ser henne hver dag når ho er hjemme, men ho trives masse, og koser seg så ho har bare godt av det. Viktigere at ho har det topp, enn at vi skal ha ho rett ved oss. 

I dag har det snødd, og vi rakk å få ca 10 cm. før det sluttet. Det var deilig å se en ordentlig vinter selv om det mest sannsynlig vil begynne å smelte i morgen. Jakop gikk på besøk til en kamerat etter at vi hadde hentet Jørgen i barnehagen. Der hadde de lekt, og kost seg ute helt til vi hentet han 18.30. Siden Jakop var avgårde fikk Jonas, og Jørgen litt tid alene til å leke, og kose. Da Jakop kom hjem spiste vi, og så gikk guttene, og jeg ut mens Jon la Jørgen. Vi fikk både lekt i snøen, akt, og jeg fikk herjet litt før vi måtte inn. Når vi gikk inn begynte det å snø, eller hva jeg skal kalle det. Is-regn er kanskje mer riktig å kalle det. Uansett blir det spennende å se hvor glatt det blir på veiene i morgen. 

I formiddag
Til helga skal Jon, og Jonas finne på noe bare de to. Jakop skal på fotball cup på søndag. Han gleder seg masse, så satser på at det vil bli gøy som han forestiller seg. Jeg holder på med ett par innlegg som jeg har brukt endel tid på. Når det kommer, vet jeg ikke, men planen er å få de ut i løpet av noen få dager. Det tar litt tid, for vil gjerne få det sammenhengende, og ordentlig. 


Ingen kommentarer: