4. mar. 2017

JAKOP FIKK HULL I HODET

I dag var Jakop veldig uheldig. Jeg satt å ventet på han i bilen da han var ferdig på skolen. Plutselig banket det på bilvinduet. Der stod det en lærer, med en gråtende Jakop ved siden av seg. Han hadde sklidd på grusen så han datt i bakken, og slo hodet. Når Jakop sklei, hadde han først tippet bakover, og en venn hadde prøv å dytte han opp igjen. Dermed sklei begge to. Jakop mener på at kameraten ikke datt, men i følge læreren datt han oppå Jakop. Ho var litt redd han hadde dette oppå hodet til Jakop, men ho kunne ikke si det sikkert. Vi fikk roet ned Jakop, og så kjørte Jakop, og jeg ned til legesenteret. 

 I bilen pustet Jakop så fort at det var like før han begynte å hyperventilere, men fikk snakket han til å puste litt roligerePå legesenteret fikk vi ett rom som Jakop kunne legge seg så han fikk roet seg til legen kom. Hadde ikke vært så gøy for han å sitte på venterommet, gråtende, med blod i ansiktet. Etter en liten stund kom legen, og en pleier. De fikk vasket det så legen kunne vurdere såret. Jakop var heldig tross alt. Hadde såret vært ett par millimeter lenger, eller såret hadde spriket bitte litt mer hadde han måtte sy, isteden limte han såret.


Jakop hadde veldig vondt når de vasket såret, og det ble ikke mindre vondt da legen måtte barbere vekk noe hår. Til slutt kunne de klemme sammen såret, og lime kantene sammen. Da vi var ferdige gikk vi på kaffe` for å slappe litt av, og kose oss. Etterpå var det tid for å hente Jonas på skolen. Vi skulle liksom "overraske" han med såret, men det gikk ikke. Han hadde fått beskjed siden Jakop var lillebroren hans. Da jeg hadde hentet Jørgen i barnehagen, var Caroline, Jakop, Jørgen, og jeg å handlet litt mat. Ellers har det vært en forholdsvis rolig ettermiddag, og kveld. Jakop har klart å holde seg i ro i noen minutter, og han, og Jonas har bare kranglet ett par ganger. 
Nå er det god natt her oppe i det "lille hvite huset i skogen."

Ingen kommentarer: