30. mar. 2017

I GÅR VAR DET MIN TUR

 I går var det min tur. Min tur til å være med Jakop på fotball trening. Siden de sluttet å spille kamper, og kun har trent, har jeg bare vært med en gang. Nå begynner snart kampene igjen så da blir det nok kamp dag på meg, og trening på Jon. I alle fall nesten hver uke. Det er litt lettere nå som Jonas har sluttet på bueskytinga, selv om det selvfølgelig er dumt han sluttet. I følge Jon er Jakop flink på treningene. Kanskje det var min tilstedeværelse som gjorde det. På slutten av treningen deler de seg opp i 4 lag, og spiller mot hverandre for å få litt kamp trening. Da var det en helt annen Jakop på banen. Det var plutselig en fokusert Jakop som var der. Tror nok det er fordi han står i mål. Han er veldig flink, og gøy å se hvordan han bruker arme, og ben for å gjøre seg større når ballen kommer mot mål. Må si jeg er stolt av han. Blir artig å se hvordan det går når kampene begynner etter påske. 

He, he. Du får ikke tak i meg Ella
I formiddag reiste Caroline inn til Bærum, for å hjelpe til med noe i morgen. Satser på at ho kommer til å kose seg med jentene der. Ho elsker å dille, og litt lettere å dille med de enn med guttene. Guttene er liksom ikke like glad i hårpynt, og sminke som jentene. I ettermiddag var Jon, og jeg på konferanse med læreren til Jonas. Veldig gøy å høre hvor fornøyd de er, og at det ikke bare er meg som syntes han har blitt utrolig flink til å lese. Han har blitt så utrolig mye flinkere de siste månedene. Både i norsk lese, og engelsk lese. Matte er det verre med. I alle fall med store gange stykker som han må skrive ned utregning. Satser på at det løsner til slutt så det kanskje kan bli litt mindre sinne, og frustrasjon når han skal gjøre matte lekser. Uansett hvordan han ligger ann i matte er jeg veldig stolt over han når det gjelder de andre fagene. Resultatet på leseprøvene var kjempe flotte. Håper han fortsetter slik, så blir det enda lettere for han å henge med faglig når han begynner på ungdomsskolen. Nå er det på tide å se om vi kan få lokalisert Jakop så vi kan få jaget han i seng.

Ingen kommentarer: