26. feb. 2017

VINTERFERIEN ER OVER

I dag er vinterferien over, og det er på tide å reise hjemover. Vi har hatt en fin, og koselig ferie. Ferien startet med at vi feiret bursdagen til Jakop, og to andre klassekamerater. Jakop har ikke fødselsdag før 11. mars, men når man kan  feire med andre gjør det ingenting å ta det på forskudd. Det var en ute bursdag hvor vi var i en gapahuk. Vi grillet, hadde rebus med godteri-kiste som skatt, og de sparket fotball på banen ved siden av gapahuken. Jakop koste seg masse, og var kjempe fornøyd, og kunne gjerne gjøre det samme neste år.

Lørdagen kjørte vi opp til mamma. Det er en lang kjøretur så vi tok en lang pause i Bærum. Vi kom sent opp, men ikke senere enn at guttene kunne leke litt. Vi fikk lekt masse i snøen, grillet i grill-hytta, og vært med familie vi ikke har sett på noen år. Siste dagen hjalp Jørgen, og Sebastian mamma med å lage pannekakerøre. Ganske artig å se på de, for ingen av guttene var interessert i å dele på miksmasteren. Jonas har kost seg med onkel Andre, Jakop har lekt med Melissa, og Jørgen har lekt med Sebastian. Fredagen reiset vi til Drammen, godt fornøyd etter en herlig uke i Osen. 


Sitte stille leken.
Osen Kirke.
Denne helgen har vi kost oss i Drammen hos Bente, og Alexander. Det har vært en deilig avslappende helg. En fin oppladning til turen hjem i dag, og til skolestart i morgen. Jonas er tydeligvis ikke helt helt i form, så han ligger å sover. Han stod opp med Jørgen i 06 tiden. Han sier han er sliten, men han ser mer syk ut. Får satse på at han har rett, og at han er klar for skolen i morgen. Jørgen har begynt å hoppe ut av reisesengen, men satser på at senga hjemme er høyere, så det tar noen uker til før han hopper ut av den. Ellers har guttene kost seg med onkel Alexander. Noe de setter stor pris på. Nå er det ikke lenge før vi pakker bilen, og kjører hjemover. Konklusjonen er: Vi har hatt en fantastisk vinterferie.

Ingen kommentarer: