10. feb. 2017

NÅ HAR JEG TATT FREM FAVORITTKLÆRNE MINE


Denne uka kunne jeg endelig ta frem favoritt tøyet mitt. For finnes det noe som er bedre enn ull-undertøy? Det er ikke så mange plagg som kan måle seg med det. Jeg fikk nytt av Jon, og ungene til jul, så da er det ekstra deilig. Når jeg på toppen av det hele kan ta på meg skibukse, tykk jakke, lue, og andre vinter ting, liker jeg meg godt. Jeg føler jeg kan gjemme meg i alle klærne, og det hjelper når man skal på butikken på en dårlig dag. Så har man kroppen. Av en eller annen grunn trives leddgikta i kald vær. Så jeg ønsker meg bestandig masse snø, og veldig kald hele vinteren. At jeg elsker å være ute å leke med ungene i snøen, og en av de fineste lydene i verden må være knirkingen av sko i snøen. Når det snør, spesielt på kvelden, og natta, kan jeg sitte ute lenge. Veldig lenge, og bare sitte å se på snøfnuggene som daler ned. Det har litt sånn mediterende effekt. Ganske likt det å sitte å se på vann som renner.


 Det har kommet litt så snø, men siden snøen er så tør, fonner det seg fort. Siden vi bor på heia, så er det ikke de beste, og bredeste veiene, og når da snøen fonner seg, har vi det ganske spennende her oppe. I svingen når vi er på toppen av bakken, og sletta har ofte store fonner som kan være en liten utfordring å kjøre på. Her om dagen ble det ekstra spennende da vi skulle kjøre på skolen. Det var en som hadde kjørt ut, og dermed sperret bilen veien. Det er da man får kjenne på hvordan det er å være offroad sjåfør. Ungene måtte jo rekke skolen, så da kjører man allikevel....på jordet. Jonas, og Jakop syntes det var gøy, men Jørgen var absolutt ikke sikker på om det var lov, eller lurt. Mulig han syntes det var mer traumatiserende enn gøy. Det gikk fint, både oss, og den andre bilen. Er ikke redd for å gjøre det igjen, så lenge det er tele i bakken.

En annen ting som er fint med snø er at man kan være ute å ake, noe vi syntes er gøy alle sammen. Nesten alle sammen. Jørgen liker det ikke, og når vi andre aker går han opp. og ned, kjefter, og prøver å kommandere oss til å slutte. Her om dagen klarte jeg utrolig nok å få han med meg på akebrettet uten at han hylte, og skrek. Han kom faktisk frivillig, og han lo litt også. Nå er det helg, så jeg satser på at vi får akt en del. Må bare nevne en liten ting. Jeg har fått meg eget domene til bloggen, og etter masse prøv, og feil, tror jeg at jeg har fått det til. Blir spennende å se. 

Ingen kommentarer: