6. feb. 2017

JAKOP FIKK GAVE AV AUNE SAND

På lørdag var det Jakop, og min tur til å gå på utstillingen. Jakop fikk høre på fredagen at Vebjørn hadde brukket foten, måtte ha skruer, så han tegnet flere "god bedring" tegninger. Han fikk også med seg at Aune var der i stedet for, så han tegnet noen tegninger til han også. De kalte Jakop, "Så snill du er som hjelper broren din" tegninger. Vi gikk rundt å kikket på maleriene, og jeg bad Jakop finne ett, eller to bilder han likte best, og som han syntes "passet" til han. Jeg hadde trodd han skulle velge ett av pingvin eller isbjørn bildene, Men han valgte ett av de fra Krigen. Da vi hadde kikket masse, fikk vi Aune for oss selv, og Jakop fikk overlevert tegningene. Han fikk et stort tusen takk, ett kjempe smil, og en tåre i øyekroken, og sa til Jakop at Vebjørn skulle få sine så fort han kunne. 

Plutselig tok han med med Jakop bort til bordet hvor middag-serviset med isbjørn, og koppene med klovnene stod. Han holdt opp to boller, og Jakop kunne velge hvilken han ville ha. Etterpå fikk han beskjed om å velge hvilken klovne-kopp han ville. Jakop ble helt rar, smilte stolt, og sa nok tusen takk i alle fall 10 ganger. Når Aune hadde pakket det inn, sa han "hade", og gikk for å prate med andre. Det første Jakop sa til meg var: Dette vil jeg dele med Jonas, for det fortjener han, for han er den beste storebroren noen kan ha, og så er han flink til å lage bilder. 


Til kveldsmat tok vi pizza siden det var lørdag, og det endte opp med å bli en helt annen pizza enn det vi pleier. Mexikansk pizzafyll, bacon, og pepperoni. Hehe. Det morsomste var når Jørgen skulle hjelpe meg å kna deigen. Knyttneve teknikken kunne han i alle fall..., og det å smake på deigen. I anledning Samenes nationaldag, vil jeg bare si gratulerer med dagen. (Her er jeg i min drakt når jeg var 2-3 år)

Ingen kommentarer: