12. feb. 2017

EN ROLIG HELG MED AKING


Det har vært en rolig helg. Siden været har vært fint, har det vært endel utetid med aking. I går var guttene mye ute å lekte i snøen. Jonas fikset litt på snø-muren sin. Han fyrte også opp i bålpanna. Jakop vimset rundt, før han forsvant ned på jordet for å leke med naboen. Jørgen har tidligere vært redd for akebrett, men i løpet av helga har han blitt vant til det. I går syntes han det var litt gøy å ake på vanlig akebrett sammen med en av oss. 

DET VAR JO GØY

I dag overrasket Jørgen oss veldig. Han fikk sansen for de nye akebrettene til Jonas, og Jakop. Han syntes de var kjempe gøye, og kom selv å spurte om han kunne sitte på. Helt på slutten ville han faktisk kjøre alene. Vi var ute alle sammen, bortsett fra Jonas som har vært hos BF, og kost seg der. Jeg begynner å bli tøff på akebrett jeg også. Ellers har vi brukt helga til å prøve å slappe av. Til sist må jeg jo nevne at i dag har det vært morsdag. Jeg fikk roser, og servert is, kake, og kaffe på senga. Jørgen, og Jakop kom opp i senga til meg, og for å si sånn: Jeg måtte spise fort, for det var bare kaffen jeg fikk ha for meg selv. Koselig var det uansett. Ikke ofte de har tid til det lenger, selv om det kanskje var isen som lokket mer enn meg. 
Legger ved ett par bilder fra helga.Ingen kommentarer: