18. jan. 2017

Våken natt med tett nese


Natt til i går var jeg mye oppe med Jørgen som var veldig tett i nesa. Alle forholdsregler ble fulgt, men allikevel våknet han ofte. Det endte med at vi satt å halvsov i sofaen, på morgenen sovnet han ordentlig i senga. Trodde i alle fall jeg, men når Jon stod opp fant Jørgen ut at han vill opp han også. Jeg var ikke klar for det, men etter en lang stund stod vi opp for da var det ikke lenge til vekkerklokka ringte. Da jeg hadde levert guttene på skolen, og i barnehagen, tenkte jeg ett øyeblikk at jeg kunne sove ett par timer når jeg kom hjem. Den tanken hadde jeg bare ett lite sekund, for jeg kom på at jeg skulle være med Caroline til psykologen i Flekkefjord. Det er lenge siden nå, men det er jo på en måte fint det. Heldigvis var veiene saltet, så da var jeg ikke like nervøs nor jeg kjørte, for det var mye underkjølt regn på veiene rundt om.

Jørgen sitter å ser ut vinduet med
lengsel i blikket.
Når jeg egentlig hadde tenkt å legge meg i går kveld, våknet Jakop. Jon kom ned med han, og så tok jeg han en tur på badet. Normalt hjelper det at han får vært på do, men ikke i natt. Han hadde hatt mareritt, så vi ble sittende i sofaen å kose litt til snufsingen var over, og han slappet av. Det var da Jørgen begynte.Det var det samme opplegget med Jørgen i natt. Mye våken. Prøvde å heve senga litt mer, men da sklei han nedover i senga. Fant en stor tykk pute som jeg byttet ut med den han hadde, og da sov han godt resten av natta. Jørgen, og Jonas har vært hjemme i dag. For å si det på en fin måte: Magen var ikke enig med Jonas hvor maten skulle være, så den kom i retur. Jørgen var hjemme fordi han hadde litt feber, tett som bare det i nesa. Heldigvis har han nesten ikke hostet, og matlysten har vært fin. Nå er det ett par ting som skal gjøres, så er det i seng, og satse på at vi får sove i hele natt. Helt til klokka ringer.

Ingen kommentarer: