10. jan. 2017

PLUTSELIG VAR HELGEN OVER.

Plutselig var helgen over, og vi er nesten kommet til onsdag. Vi hadde en koselig helg. Natt til lørdag ville ikke Jørgen sove. Etter mye om, og men sovnet han. Jeg fikk kommet meg i seng, og like før jeg sovnet våknet han med ett hyl. Vi gikk ned i stuen, så de andre kunne sove. Da vi satte oss i sofaen, krøllet han seg sammen i fanget mitt, roet seg, og sovnet. Kan ikke huske sist han lå sånn på magen min å sov. Etter boka skulle jeg sikkert gått å lagt han i senga med en gang, men nei. Det var så herlig å ha han der, så jeg satt en lang stund, og bare nøyt følelsen. Da jeg nesten sovnet selv, tuslet vi opp i seng. Skjer det flere ganger, kommer jeg nok til å nyte stunden da også. 

Jonas koser seg med eget bål
Lørdagen kom Caroline opp en tur, og vi fyrte opp i bålpanna. Kjempe koselig, å sitte der foran flammene, og slappe av (så mye det går ann med Jørgen ruslende rundt) og grille pølser. Jonas, og Jakop lagde sitt eget lite bål, men så mye rart som ble fyrt med der fikk de ikke lov å grille pølsene på det bålet.Søndagen var vi en tur på campingen for å se hvordan det stod til der ute. Alt var fint både ute og inne. Ingenting var blitt ødelagt i stormen. Heldigvis. Jon, og jeg ryddet litt opp ute, vimpelen ble tatt ned. Jakop klatret litt i det ene treet frem til han skjønte at det var ikke helt trygt. Da forsvant han, og Jonas ut på framsiden. Der hoppet, og klatret rundt, og prøvde seg på litt parkour triks. Jørgen prøvde seg han også når han stod på terrassen, men må si jeg har sett han har fått det helt til. Jeg har lagt ut ett lite klipp av Jørgen på Instagrammen min: lenasnev 

På vei hjem var guttene slitne, og sovnet i bilen. Jonas laget seg en YouTube video fra turen. Mandagen feiret vi bursdagen til Caroline. Ho ble 21 år forrige onsdag, men på grunn av sykdom fikk vi ikke feiret den før. Nå skal jeg straks ut på tur, så det kommer nok en oppdatering om den turen i morgen en gang.

Ingen kommentarer: