26. jan. 2017

PAPPA, GAMMEL MANN


I dag hadde Jon fødselsdag. I ettermiddag, når Jon var avgårde satt jeg med Jørgen på fanget. "I dag har pappa bursdag", sa jeg. Da fikk jeg ett svar jeg lo kjempe godt av. "Ja, pappa gammel mann." Jeg syntes den var kjempe gøy, og fortalte det til Jon, men vet ikke om han syntes det var like hysterisk morsomt som jeg gjorde. Selv om jeg ikke syntes han er en gammel mann. Kanskje derfor det var så morsomt.Vi har ikke feiret den, men det får vi ta en annen gang. Han har vært hos Tore i ettermiddag, for å hjelpe til med noe. Jeg sier til han at det var gaven fra meg. Jonas kjøpte gave til Jon fra guttene, og Caroline. Det var filmen: Kongens Nei. En film Jon har veldig lyst til å se. Hva han egentlig får av meg, kommer senere.  

En annen stor ting som skjedde i dag var at Jakop endelig mistet tanna si. Den har vært løs i mange måneder veldig mange måneder. Da han var hos tannlegen i fjord fikk han beskjed om at han måtte rugge på den for å få den ut fort på grunn av de nye tennene. De siste dagene har tanna mer eller mindre hengt i en tynn tråd da han skulle spise kveldsmat fikk han vrengt tanna helt, så blodet rant. Da jeg hentet han på skolen i dag var han kjempe fornøyd. Han hadde blitt så lei av tanna mens han var på skolen, så han hadde dradd den ut selv. Han hadde fått hjelp til å pakke den inn, og legge den i mappa hans i sekken. Nå ligger tanna i ett glass, og venter på at tannfeen skal komme. Den kommer nok rett etter jeg har lagt meg. Det kjennes sånn ut. Er veldig spent på hvor mye han får for tanna, men jeg må nok vente til i morgen.

GRATULERER MED DAGEN, JON.

Ingen kommentarer: