2. jan. 2017

HVEM ER JEG EGENTLIG

Hvem er jeg egentlig? Det lurer jeg på ofte. I utgangspunktet er jeg jo ei 41 år gammel dame. Jeg har fire barn. Ei jente på 21, og tre gutter på 2 år, 6 år og 12 år. Jeg er så uendelig mye mer enn det, men hvordan få det frem. Jeg er ikke bare hjemmearbeidende mamma, og kone. Jeg er Lena. Jeg går hjemme som "husmor", men sannheten er at jeg er ufør. Bare synet av ordet ufør, gir meg vond smak i munnen. Hvordan noen kan tro at å være ufør er så flott. Selv om jeg kjører ungene, handler, vasker tøy og lignende, føler jeg meg fullstendig ubrukelig. Hver dag tenker jeg på at jeg gjerne ville ha hatt en jobb. 100% stilling er jeg ikke i stand til, men noen få timer i uken hadde vært flott. Ett av problemene med å få jobb, er at det egentlig ikke er noen som har en så liten stilling. Det andre er hvilke begrensninger jeg har har både fysisk, og psykisk. Har prøvd utrolig mange forskjellige arbeid tidligere, men de jeg klarte fysisk, taklet jeg ikke psykisk, og motsatt. I Løpet av 2016 hadde jeg ett mål, som bestod av tre deler. 1: Klare å legge ut bilder hvor jeg er med, eller bare meg på FB, instagram, og alt annet. 2: Høre meg selv på film/YouTube. 3:Takle å se meg selv på film / YouTube. Føler jeg har klart det målet, men noe som forundrer meg, er hvor "sliten" jeg har blitt. Hvor anstrengende det er psykisk. Nå har jeg ett par andre mål i tankene for 2017, men før det er bestemt, blir de i tankene mine. Det er mulig jeg starter en annen blogg i tillegg til denne. Hva den bloggen vil inneholde kan jeg ikke si med sikkerhet ennå. Denne bloggen er det jeg vil kalle en familieblogg. Her skriver jeg nesten hver dag om hvordan vi har det, og hva vi finner på. Den nye bloggen vil nok bli en kombinasjon av det, og hva jeg tenker om forskjellige ting i mitt hodet, og rundt i verden. Vi får se hva 2017 vil bringe. 

Ingen kommentarer: