3. jan. 2017

HVA SKJEDDE?

Hva skjedde de siste dagene før nyttår? Først sa jo dynamoen takk, og farvel på onsdagen, men vi fant noen som kunne reparere den, så der slapp vi lett, og billig unna. Torsdagen var Caroline, og Erik oppe på middag. Siden Tore hjalp til å skru på bilen fikk selvfølgelig han også middag. Det var koselig å spise middag med Caroline, og Erik. Lenge siden Caroline hadde vært her å spist, og første gang Erik var her på middag. Erik var også så snill at han koblet surround anlegget for Jonas. Jon syntes det var god lyd, så han er vel den som har brukt det mest, til Jonas sin store fortvilelse. De har ikke akkurat samme musikksmak. 

Fredagen var det klart for årets skalldyrsmiddag hos Samal, og Abelone. Dessverre var Kristine på vei hjem med fly, så ho kunne ikke komme. Ellers var vi alle i fra Lyngdal, Sandnes, og Bærum. Kjempe koselig. Deilig mat som krabbe, hummer, reker, og kalkun, sammen med familie det var lenge siden vi hadde sett, gjorde kvelden perfekt. 


Lørdagen var selveste nyttårsaften, og på formiddagen var Annsi med meg for å finne en kjole. Jeg har ikke peiling, så med super hjelp fant jeg en kjole jeg faktisk likte, og syntes var grei å ha på. De som kjenner meg vet at det skal mye til før jeg tar på meg en kjole, og dette er vel en av de få gangene jeg faktisk har følt meg litt vell i den. Følte liksom ikke for å rive den av, men gadd ikke ta den av med en gang når vi kom hjem på natta. Vi spiste god middag hos Samal, og Abelone. Liss, Erik, Annsi og flokken hennes var også der. Caroline, og Erik feiret nyttårsaftenJørgen hadde ingen planer om å slappe av/ sove, så han var ikke i seng før etter vi kom hjem. Vi fyrte av diverse typer raketter, og lekte oss med stjerneskudd klokken 00.00. Vi møtte også Sofie (Carolines klatrestativ som liten), og gubben. Fint å se ho igjen siden det er så lenge siden sist. Det var utrolig mange flotte raketter å se på. Etterpå var det hjem for å finne senga til tre slitne, men glade, og fornøyde gutter. 

Ingen kommentarer: