29. jan. 2017

ENDELIG MEG SELV IGJEN


Endelig er jeg meg selv igjen. I alle fall på håret. Når jeg var yngre hadde jeg lyst hår, og ikke uventet har det blitt mørkere med årene. Jeg trivdes med lyst hår så jeg har jo stort sett bleiket det, men hatt det mørkt innimellom. I litt over ett år har jeg hatt mørkt hår, men jeg klarer ikke venne meg til det det. Føler meg ikke komfortabel, så nå måtte jeg bare gjøre noe med det. Jeg bleiket det en gang på fredagskvelden, og en gang i går kveld. Jeg er fornøyd med resultatet, og føler meg å en måte bedre. Rart hvordan en hårfarge kan forandre på hvordan man føler seg..... Eller kanskje ikke. Det er jo derfor det finnes silicon og botox, for at man skal forandre på deler av kroppen. Nettopp for å føle seg bedre. Nå får jeg se det ann i noen dager, å se om jeg tar det en gang til neste helg.

Ellers må jeg absolutt nevne at det hadde snødd i natt. Det ble fort veldig våt snø, men fint så lenge det varte. Får håpe det var en liten smakebit på noe som kommer om ikke lenge. Jeg syntes det er kjedelig med en vinter uten snø. Guttene koste seg ute en stund. De klarte faktisk å lage en liten borg / mur, og ha snøballkrig. Imponerende. Jon har ryddet i kjelleren så nå er den ikke til å kjenne igjen. Man kan faktisk finne ting, og ikke minst se gulvet. 

I morgen er det en ny uke, med nye muligheter. Får prøve å gjøre det beste ut av den.

Ingen kommentarer: