24. jan. 2017

EN ROLIG HELG

Jørgen danser til youtube video/ sang
 med Obama
Det ble en rolig helg. Caroline var oppe en tur. Guttene koser seg når ho er der, selv om Jonas prøver å late som han ikke bryr seg. Fredag kveld var Jonas, og jeg på bueskytingen. Lørdagen gikk med til å gjøre litt forskjellige småting her hjemme. Som å ommøblere rommet til Jonas. Han kvittet seg også med noen møbler. Kassene med lego, og soldater har blitt satt oppe på rommet, som egentlig er soverommet til Jakop. Siden Jakop ikke vil sove der, men sover i gangen, har rommet blitt ett lekerom. Mens jeg ryddet, vasket, og gjorde klart til å flytte rundt på møblene, var Jonas nede hos BF. Jakop hadde besøk av en kamerat, og de lekte ute til Jørgen våknet. Når de kom inn spiste de litt, før de lekte med Jørgen. Jon var så uheldig at han måtte tilbringe dagen under bilen, siden bilen hadde ett behov for ny bremse. Når Jon var ferdig, gikk Caroline og jeg en tur på butikken for mat må man jo ha. På kvelden så jeg på filmen: Man of steel, som jeg skrev ett mini innlegg om.


Søndagen gikk like rolig for seg. Utpå dagen gikk Jon en tur ned til båten, og siden Jørgen fortsatt sov, skøyt Jakop litt med bua si. Da Jørgen våknet, gikk vi inn for å spise litt, før vi kledde på oss alle sammen å gikk ut. Planen var å få fyrt opp i bålpanna, men Jørgen var ikke enig, og gikk bare rundt å klagde, og dro i buksa mi. Da kom beviset på at Jonas må være verdens beste storebror. Han satte Jørgen i vogna, og gikk en tur, for han syntes Jørgen trengte noe ordentlig luft. Etterpå tok han med seg Jørgen inn hvor de lekte, og koste seg, mens Jakop, og jeg hogget litt ved, før vi satte fyr i bålpanna så vi kunne grille litt når Jon kom hjem. 


Denne søndagen hadde jeg kjøpt noe strimlet svinekjøtt i tillegg til pølsene. Syntes det ble godt, og saftig, så det kommer jeg til å gjøre flere ganger, men må bare finne noe annet å grille de på. Guttene ville ikke ha, så da ble det bare mer på Jon, og meg. Vi var i seng til fornuftig tid alle sammen, selv om jeg stod opp igjen etter å ha vridd meg rundt i senga flere ganger enn jeg kan telle. Klokka ble vel ca 04. før jeg sovnet, og jeg var ikke lykkelig når Jørgen ville stå opp når Jon stod opp. Sånn ca 06.15. 

Ingen kommentarer: