16. jan. 2017

DEN FØRSTE DAGEN

 Så var den første dagen kommet. Den første dagen med bueskytter trening etter nyttår. Jeg kjente jeg var spent på hvordan det ville gå. Hadde jeg glemt alt jeg hadde lært i høst? Kom jeg i det hele tatt til å treffe blinken? Å joda, blinken traff jeg......., og veggen. Merket godt at det var en måned siden jeg skøyt sist. Jeg klarte å treffe ett par niere. Målet mitt for treningen var å holde meg innenfor arket blinken er på. Jeg klarte jo det, bortsett fra de tre pilene som gikk i veggen. Kroppen, spesielt nakken, og skuldrene var ikke helt med, så jeg orket ikke alle omgangene. 


Må virkelig vurdere å få en bue som er lettere å dra opp, for jeg sliter max for å få det til. Jeg får se om jeg får det til litt raskt, så jeg kan venne meg til den, samtidig som jeg begynner å skyte med sikte. Selv om jeg smalt linen både i underarmen, og på siden av albuen, vil jeg si at det var deilig å få begynt igjen. Satser på å gjøre det bedre, og mindre smertefullt for meg, og veggen.

Ingen kommentarer: