25. jan. 2017

DA VAR VI HALVVEIS TIL HELGA

I dag er det onsdag, og vi er kommet halvveis til helga. Dagene har gått raskt. Jørgen har selvsagt ikke sovet, noe særlig lenge om gangen. Etter 2 netter med ekstremt lite søvn, var jeg TRØTT. Helt greit at Jørgen våkner, og at han stort sett har sovnet igjen innen 20 minutter. Mitt problem er at hver gang jeg våkner bruker jeg minst en time før jeg sovner igjen, dermed rekker jeg ikker jeg sjeldent å sovne før Jørgen våkner på nytt. Nå er jeg så heldig at jeg har Jon. I natt tok han Jørgen så jeg kunne sove. I tillegg har jeg fått sovet en time i dag, så nå er jeg klar for nye netter med lite søvn. Han virker roligere i kveld, så vi krysser armer, og ben på at det går fint. Regner med det blir litt bedre når han ikke er så tett i nesa lenger.

Den siste uka har Jonas vært forkjøla, og i dag kom feberen, med godt over 38 grader. Jakop har vært forkjøla han også, men ikke så ille som Jonas, Men siden han hadde litt feber han også, ble begge guttene hjemme fra skolen. Jørgen kjørte jeg rett i barnehagen. Jakop ble feberfri i formiddag, og Jonas sin temperatur krøyp ned til 37,7. Det Jonas kanskje syntes er det værste er nok verkingen i kroppen. Nå har de lagt seg alle tre, og så er de nok klare for skole i morgen.

Ingen kommentarer: