30. des. 2016

HAKKEBAKKESKOGEN PÅ YOUTUBE

Skrytebilde
For ca en måned siden la jeg ut tre filmer på YouTube. Det var i fra når vi var i Dyreparken i Kristiansand. Det var en om dyrene, en om Sabeltann, og en fra Hakkebakkeskogen. Jeg hadde trodd at den som skulle bli sett flest ganger var Sabeltann. Mine videoer pleier å være sett fra 1-200 ganger, så da jeg gikk inn for å se hvor mange det var på Sabeltann, ble jeg nesten litt sjokkert. Det var faktisk Hakkebakkeskogen som var mest populær. Sabeltann var sett nesten 2000 ganger, mens Hakkebakkeskogen var sett nesten 5000. I dag har det steget til 2800, mens Hakkebakkeskogen har passert 12 tusen. I tillegg har jeg fått 21 en følgere, i motsetning til de 3 jeg hadde før jeg la ut de tre filmene. Dette ble et skryte innlegg, men skjønner ikke hva jeg gjorde rett, og er jo litt stolt også. 

Ingen kommentarer: