14. des. 2016

ER DET MULIG Å REKKE ALT ?

Er det mulig å rekke alt man har lyst til før jul? Noen klarer sikkert det, men det gjør nok dessverre ikke jeg. Det er ikke det at jeg har dårlig tid, men det er en kombinasjon av energi, og formen på kroppen. Jeg skulle gjerne orket å lage syv slag med kaker, lagd masse julepynt med ungene, lagd pepperkakehus i fra bunnen. Skulle gjerne ha pyntet hus, og hage, i alle krinkler, og kroker. Så var det innkjøp av julegaver, kan jo bli sliten av å se på alle de som stresser rundt. Hadde jeg gått inn for det hadde jeg nok klart det også, men syntes prisen blir for høy. Hverken jeg eller de rundt meg kommer til å få en grei jul hvis jeg ender opp med en havarert kropp, og ett hode som er mer utslitt, og deprimert. Da foretrekker jeg heller å pynte litt, bake litt, kjøpe pepperkakehus, lage medisterkaker. Hvis det blir ork, og lyst igjen så lager vi litt julepynt. Vi heller være i form til å kose meg i jula.

Det er mye som skjer i ukene før jul. Det slår aldri feil. På fredag klippet både Jonas, og Jakop seg. De ble kjempe fine, fascinert rart å se hvor voksen Jonas ble. På lørdag fikk vi prøvd ut grill-hytta til Tore. Den virket den, og Jørgen var helt fascinert. Tenk å brenne bål inne. Det er veldig koselig å grille på denne måten, og satser på at det ikke blir alt for lenge til neste gang. Søndag var pappa, og Berit på besøk. Det er kjempe koselig siden vi ikke ser de så ofte. Guttene syntes posene med gaver var veldig spennende, og Jakop kunne ikke helt se vitsen med å vente til julaften.
Hva som har skjedd de første dagene denne uken, får du lese i morgen.

Ingen kommentarer: