26. nov. 2016

FRA JENTE TIL GUTT

Overgangen fra jente til gutt har foregått denne uken, og siste finpussen var i kveld. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, men er ikke sikker på om Jon, og Caroline er like enig. Dessuten er ikke Jon helt med på at Jørgen har gått fra jente til gutt heller, og på en måte har han jo rett. Jørgen har jo vært gutt hele tiden, det er bare det at de siste månedene har han fått mer og mer "jente" sveis. 
Han er herlig med de gode, og myke korketrekkerne. Lyst krøllete hår, som står i alle retninger må være noe av det herligste som finnes hos så små troll. I følge Tore sto alltid håret til Jørgen: på travelt. Noe som er en utrolig passende beskrivelse. De siste par månedene har de fine krøllene hans forvandlet seg til noen: ikke fullt så herlige pistrete krølle lignende greier. Med andre ord, han var ikke like fin på håret lenger.


Nå fant jeg ut av at jeg ikke orket å se på det lenger. Så tidligere i uka grov klipte jeg han med saks. Fikk tatt nakken og litt på sidene så det hjalp godt. Fikk til og med klipt vekk tyggegummien han hadde i håret, uten at det så helt grusomt ut. I kveld er Jon på julebord med jobben, og jeg så mitt snitt til å finne frem barbermaskinen. Etter litt tilvenning, gikk det mye lettere, og raskere enn jeg hadde trodd. Når han begynte å gråte, og legge hendene på hodet, fikk jeg meget god hjelp fra Jakop til å avlede. Vi var et supert team. Vi var godt fornøyd med jobben, og syntes jeg kan si at han faktisk ble veldig fin. Blir spennende å høre hva Jon mener når han ser han i morgen.


Ingen kommentarer: