4. nov. 2016

ETT SIKKERT TEGN

Et sikkert tegn på at vinteren endelig har kommet er snø. Eller som det var i dag, sludd. Jeg håper det blir kaldt nok til at det kommer ordentlig snø. Masse. Jeg elsker snø. Nesten mer enn ungene. Merkelig nok fungerer kroppen min godt når det er minus grader, så det er faktisk på denne årstiden jeg er mest ute å herjer med guttene. Jonas, og jeg kom hjem fra bueskytingen for en liten stund siden. Vi hadde håpet på litt snø på bilen, i alle fall litt minus grader, men fant ut at det sikkert var like greit det ikke hadde kommet siden jeg ikke har fått på vinterdekk. Bakken hjem ikke er den beste å kjøre på når det er glatt, og den er ganske bratt også. De sier det skal bli masse minus grader til uka, så jeg satser på at det kommer endel snø i helga. Hadde vært herlig. Hadde jeg fått det som jeg ville hadde det vært snø, og kaldt fra November til ut April. Tror ikke det er så mange som er enig med meg, spesielt ikke her på sørlandet. Det er jo lov å håpe.... Er det ikke?

Ingen kommentarer: