6. nov. 2016

ENDELIG

Endelig kom den. I alle fall litt forsiktig. Satser på at den kommer i bøtter, og spann i natt. Jeg har ventet i hele dag på den, men nei. Den prøvde stadig, men fikk det liksom ikke til før nå i kveld. Det beste av alt er at den "knirker". Det må være en av de beste lydene som finnes, bortsett fra latteren, og stemmene til ungene. Jeg håper den fortsatt knirker når jeg går ut i morgen. Jepp, det er snøen, og vinteren jeg snakker om. I dag har det regnet, sluddet, og snødd om hverandre, og Jørgen har vært en smule forvirret. Han husker nok ikke å ha sett snø bortsett fra på bilder, så han var stadig vekk å kikket ut av vinduet. Når det regnet sa han bare: nein. Den første gangen vi kikket ut, og det sluddet/snødde, kikket han på meg å sa: nein borte. Det er snø, sa jeg, og dermed var det i gang. (R)Nein, og (s)nø om hverandre ettersom nedbøren forandret seg.Er ganske spent på hva han sier i morgen, når snøen er på bakken også, ikke bare i lufta. Jeg, og guttene gleder oss, og håper vi kan ut i snøen i morgen. Får håpe på masse snø, og så minus grade etterpå så snøen kan ligge en stund. Er kjempe misunnelig på de som bor på østlandet. Caroline er i Drammen, og skulle gjerne ha byttet by, men nå er jo ikke ho der på grunn av snøen. Hihi. Vi får se i morgen hvordan vær, og føre har blitt.Ingen kommentarer: