14. nov. 2016

DEN FORSVANT

Den forsvant. Den siste uka. Vet egentlig ikke hvor den har blitt av. Den har ikke vært spesielt travel, eller utfordrende. Egentlig mer, eller mindre som vanlig, bortsett fra at jeg har "jobbet ett par timer, noe som er mer kos enn jobb, og gradestokken har vist minus grader. Til min store glede, men bilen min viste ikke like stor entusiasme som meg, men det gikk fint. Kuldegrader er for meg ett tydelig tegn på at vinteren har kommet. Sist vinter
Sist vi var i Spania
Jeg ser frem til vinteren, selv om jeg samtidig gleder meg til sommeren. Det er nok fordi vi mer eller mindre har bestemt oss for å ta en ny tur til Spania. Vi får se. I morgen er det en ny uke, med nye muligheter. Jeg har også fått lagt ut ny YouTube film som du kan se her: Dyreparken
Morgen kos

Ingen kommentarer: