18. nov. 2016

DA VAR VI KOMMET HJEM FRA SYKEHUSET........MEN

I går kom vi hjem fra sykehuset. Litt slitne. Grunnen til at vi kom hjem var vel egentlig fordi det ikke var blindtarmbetennelse, eller nyresten. Hva det var, visste de ikke. Etter å ha ligget/sittet i senga i ett døgn, og kun spist 2 brødskiver, var han blitt litt bedre, og dermed var det ikke nødvendig å prøve å finne ut av det. Men ble han dårlig igjen måtte vi komme tilbake så de kunne prøve å finne ut av det, og så skal han ta nye blodprøver til uka for å se om han har betennelse i kroppen. Så egentlig har de kun utelukket to diagnoser. Syntes det var dårlig, spesielt siden jeg fortalte om problemene han har hatt i mange år, og hvor vondt han kan ha det da, selv om det ikke var samme type smerte nå. Skal få bestilt time til fastlegen så fort som mulig, og høre hva han vil gjøre. For dette kan ikke holde på lenger.


Jonas var kjempe glad for å få lov til å komme hjem, men syntes det var dumt de ikke fant noe. Etter å ha holdt seg i ro i nesten tre dager begynte Jonas å bli rastløs, og siden han ikke hadde like vondt som før, klarte han ikke å holde seg i ro. Han klarte å være roligere enn han normalt er. Han lekte litt krig med Jakop før middag. Til middag hadde vi kjøttkaker, poteter, og brun saus. Jonas turde ikke spise så mye som han pleier. Etter å ha slappet av litt etter mat, lekte han litt på gulvet med Jakop og Jørgen. Du kunne se han begynte å bli sliten, og at han fikk mer, og mer vondt etterhvert som tiden gikk, og det tok ikke lang tid før han måtte innrømme at han hadde begynt å få mer vondt igjen. Han ble lei seg for han hadde håpet det ikke ville komme tilbake. 


I dag våknet han med vondt, men ikke så ille som når vi ble lagt inn på sykehuset, men han ble hjemme fra skolen siden det ikke var ett døgn siden vi kom hjem. Vi testet ut en ting. Han spiste minimalt, og lå i senga, eller på sofaen i hele formiddag, og magen roet seg. Når jeg kjørte ned for å hente Jakop på skolen tok han seg ett par brødskiver. Han lekte forsiktig med Jakop før middag. (Pølse, og potetstappe), og litt med begge etter middag, og nå tok det heller ikke lang tid før han begynte å få mer vondt. Litt mindre enn i går, men mer. Vi får teste litt mer de neste dagene, for hadde vært interessant å finne ut om kroppen reagerer på mat eller aktivitet, eller en kombinasjon. Nå ligger han og sover. Han vil veldig gjerne på skolen i morgen, og satser på at det går fint. I morgen kveld et det bueskytterstevne som vi skal på. Han håper han klarer å fullføre, for hvis han får vært med på tre stevner før jul får han pokal. Får han ikke vært med i morgen, blir det bare to stevner. Vi krysser armer og ben for at det blir både skole, og stevne i morgen. 

Ingen kommentarer: