23. okt. 2016

VINTERDRESSEN SOM JØRGEN VILLE HA

I går fant jeg en vinterdressen som Jørgen ville ha. Det vil si at han ikke ville ta den av. Jeg og Jørgen gikk ned til Alleen. En tur på 3,28 km. Ikke lange turen, men nok for mine ben, og rygg, men kan ikke slutte å gå fordi om. Jeg må bare bli flinkere til å vurdere lengden jeg kan gå i forhold til hvordan kroppen er. Da vi kom ned til Alleen, gikk jeg på Lindex for å se om de hadde noen tøfler eller lignende som Jørgen kan ha på bena når han sitter i vognpose. Det blir så klumpete, og ubehagelig å ha på sko. Tøflene har ribbestrikket vrangbord. Deilig og mykt teddyfor inni. Sålen er i skinn, og selve foten er i filt. Jeg kjøpte i grå, men man kan få de i rosa også. Jørgen er super fornøyd med de, og har gått med de siden vi kom hjem i går. Siden han mangler tøfler i barnehagen, og disse faktisk sitter på foten, får han bruke de der, også får vi heller finne noe annet til å ha i vogna. Har en liten mistanke om at det nok dukker opp et par til av de her hjemme.


Dressen jeg snakker om er en vinterdress, som visst nok skal være like god som de vinterforéde regn-dressene jeg har brukt de siste årene, og blir han våt igjennom er det reklamasjon. Har ikke funnet noen av den typen jeg pleier å kjøpe hittil i år, og finner jeg ikke en i den nærmeste uka, blir det nok denne dressen. Siden jeg hadde med Jørgen fant jeg ut av at jeg skulle la han prøve den, så vet jeg hvilken størrelse han må ha. Den var lett å få på han, og Jørgen ble mindre stiv av den enn det jeg hadde trodd. Han beveget seg veldig fint i den. Fin, sa han når han så seg selv i speilet. Etter å ha tatt noen bilder av han var det på tide å ta av dressen, men det ble ikke lite lett som jeg hadde trodd. Han tviholdt på glidelåsen, mens han ropte: min. Da jeg sa vi ikke skulle kjøpe den da, kikket han sint på meg, holdt bedre fast i dressen, pekte på kassa og sa: tale nå! noe som da betyr betale nå. Fikk snakket litt, og da gikk han med på å ta den av. Så danset han bort til kassen for å: Tale ko. Eller betale for tøflene som jeg hadde sagt.


I dag har det vært en litt sløve dag. BF sov over fra i går til i dag, og naboen har vært masse på besøk hos Jakop. Så de guttene har hatt nok å holde på med. Jørgen er Jørgen. Leker for seg selv, vimser rundt, skal være med på alt, og flink til å smiske seg til å få være med de store. Når han er sliten, eller begynner å bli trøtt, tar han seg en liten pause i stolen sin og ser på tv. Ellers har det vært en fin helg.

Ingen kommentarer: