9. okt. 2016

SKJELETT I SENGA

Fant ett skjellet i senga til Jørgen...
...lyste i mørket gjorde det også
På fredag fant jeg en pysj som Jakop brukte for noen år siden. Den så stor ut, men passet greit nok til Jørgen. Jeg hadde glemt at den var selvlysende, så jeg skvatt godt da jeg skulle opp å hente noe etter han hadde lagt seg. I tillegg hadde han en smokk som lyser i mørket. Ett ganske merkelig syn: Ett skjelett med smokk, i Jørgen sin seng. Jonas blir banket opp av lillebror
Jakop hviler mens farfar fisker
Nå er lørdagen over, og i morgen er siste dagen i høstferien. Jeg satt tidligere i dag å tenkte på hva jeg syntes om høstferien. Vi har tidligere reist på besøk til noen, eller vært hjemme og funnet på ting. Aldri har jeg vært uten bil i ferien og det har vært en rar ting. Har liksom ikke bare kunne satt oss i bilen for å gå i sentrum, ta en kjøretur til Kristiansand, eller en tur ned på Kvavik for å gå på standa. 


Fra lekegrind til klatrestativ
Jørgen hjelper onkel Tore i
gravemaskinen
Spurte guttene om de var fornøyd med ferien, og de svarte i alle fall, ja. Som Jonas sa: Han har hatt en fin ferie. Han kunne kanskje hatt lyst til å reise å besøke morfar eller noe, men er jo ikke lett uten bil. Kan ikke reise rundt over alt hver ferie. Herlige gutten min. Siden sist jeg skrev har det ikke hendt så fryktelig mye egentlig, men med tre gutter blir det litt uansett hvor rolig vi har det.
Jørgen hjelper til med husarbeid
Vi har vært endel ute å lekt. Jonas hadde seg en tur ned til BF i går, som endte med at BF ble med hjem på kvelden for å sove over. Jakop var med Jon i båten i går, men var visst litt sliten for han sovnet. Mens de var avgårde, gjorde jeg og Jørgen rent. Han ble så fornøyd når jeg kunne stille håndtaket på støvsugeren ned så den passet til han. Vurderer å overlate støvsugingen til han fremover, for jeg har aldri sett noen som har vært så nøye, og grundige med støvsugingen. Han stod nesten 10 min på samme plass, før han flyttet seg litt, og sjekket med gjevne mellomrom hvordan det så ut. I dag når Jon kom hjem fra båten forsvant han, Jakop og Jørgen opp i skogen opp i Kvås. Der koste de seg, og Jørgen fikk lov til å hjelpe onkel Tore i gravemaskinen. Nå skal jeg opp i seng for å lade opp til gåtur i morgen.

1 kommentar:

International Directory Blogspot sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.