16. okt. 2016

OVERTID OG LOGISTIKK

 For å få hverdagen til å gå opp, må man planlegge. Når man da har flere barn som har forskjellige aktiviteter, trenger man logistikk. Noe jeg begynner å bli ganske flink til. I tillegg til det guttene er med på, har Jon båten, og jeg har begynt på bueskyting. Faktisk første gang jeg har noen hobby siden jeg gikk i speideren når jeg bodde i Drammen. Etter Caroline sluttet på "drillen", har vi ikke hatt noen aktiviteter. Jonas prøvde seg på fotball i 2. klasse, men det var liksom ikke han. Nå er plutselig ting litt annerledes. Det har gått fra planlegging av lekser, og besøk til venner, til logistikk for å få timeplanen til å gå opp. I tillegg skal man få tid til å være sammen hjemme. Leke og kose oss både inne og ute. Handle, lage mat, vaske tøy, og andre ting som hører hverdagen til. Noen tenker nok at siden jeg er hjemme hele dagen, kan jeg jo gjøre alle hverdagsting da, men det er jo en grunn til at jeg er hjemme, og ikke har jobb.


VÅR UKESPLAN
Mandager har jeg bueskyting, så den dagen er grei. Den begynner ikke før kl: 20.00, og er ferdig kl: 22.00, og da har Jørgen lagt seg, Jakop er på vei i seng, og lekser er ferdig. Hvis Jon skal noe, gjør det ikke noe om jeg kommer for sent. Tirsdager har Jakop fotballkamper. Tidspunktet for det varierer, og det er jeg som blir med å ser på slik at jeg får se hva han driver med, og få vært med han. Onsdager er den "værste" dagen. Da har Jakop fotballtrening kl: 17.30- 18.30, og Jonas bueskyting kl: 17.00-19.00. Jeg er med Jonas på bueskytingen, siden det er min interesse. Jon er med Jakop. Jon må også ha med seg Jørgen siden det ikke er helt lurt å ha han med på bueskyting. Torsdagen har vi fri alle sammen. På fredagene har jeg og Jonas bueskyting, men den begynner ikke før 19.00. I tillegg er Jonas ofte hos BF, eller BF er her, med det er jo bare kos. Dette syntes jeg er nok aktiviteter for både guttene, og oss. Mulig det blir litt mindre fotball i vinter, men håper i alle fall at treningen fortsetter.


TIL ETTERTANKE
Jørgen er litt sliten
Av og til har jeg tenkt over hvor stressende noen andre familier har det. Spesielt de med flere barn. Av en eller annen grunn virker det som om det har blitt "mote" at barn ofte skal ha flere aktiviteter, og noen er kanskje på samme dag. Sier ikke at alle gjør det, men noen er det, ikke bare her, men andre steder også. Skjønner ikke hvordan de kan få noe tid med hverandre, men de er nok enda flinkere med logistikk en det jeg er. Denne uken ble litt annerledes siden Jon jobbet overtid, men heldigvis ble det på mandag, og torsdag, så da gikk det fint. Litt vittig, for når Jon kom hjem på mandag, tok vi en kopp kaffe, og en røyk før jeg gikk, og en liten oppdatering på dagens hendelser. Dette ble et litt rotete innlegg, men sånn ble det i dag.
Blogges

Ingen kommentarer: