21. okt. 2016

NYTT OUTFITT PÅ NYÅPNING AV LINDEX I LYNGDAL

Jørgen venter på at maten
skal bli ferdig
I går var Caroline, og jeg på nyåpningen av Lindex i Alleen. Det var meningen at vi skulle gå i formiddag, for da skulle Catrine Sørland være der, men vi utsatte det til i ettermiddag. Grunnen var at Caroline var ikke helt i form, Jonas var hjemme fra skolen fordi han var syk, og jeg hadde bare fått 3 timers søvn i natt. Før jeg gikk til Alleen, skulle vi ha oss noe middag. Vi valgte å prøve mat fra gatekjøkkenet PiriPiri. Jeg var veldig fornøyd med min Kebab, men Jon var absolutt ikke fornøyd med løvsteken sin. Guttene var fornøyde med sin barnemeny med pølse, og pommes frites. Det eneste de savnet var få med en drikke. Kommer til å handle der flere ganger. Dessuten er pizzaen helt fantastisk både i smak, og størrelse.

Caroline og jeg var innom Lindex en kjapp tur før vi gikk på apoteket. Fant ut av at det var like greit så hadde vi i alle fall gjort det. Da vi gikk inn på Lindex igjen, kikket vi rundt i alle hyller, og stativ. Må si jeg er veldig fornøyd med den nye butikken. Kunne kanskje ha vært litt mer lys der inne, men ellers var det kjempe fint. Caroline fant seg noen løsvipper ho skulle ha, og var fornøyd med at de hadde fått merket ho likte. Jeg fant meg faktisk en genser, og en bukse jeg likte kjempe godt. Fikk hjelp av ei av de som jobber der, og Caroline til å finne den. Fikk ett par å velge mellom, men den andre var for høy i livet. 
Det er stretch i buksa jeg valgte, og stoffet er glatt. Endelig har jeg funnet en bukse som jeg kan bruke til hverdags, men også til en fest. Det ble ikke de beste bildene av klærne, men det beste jeg fikk til uten å ta det på meg, og siden jeg ikke liker å leke modell, ble det på denne måten. Genseren var kjempe deilig å ha på, og det lille jeg hadde den på i går kveld for å prøve, virket den ganske varm også. Genseren er type strikket, eller mønstret. Er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle det. Den er litt glatt i stoffet, og veldig myk og god. Litt lysere i fargen enn på bildet. Jeg er i alle utrolig fornøyd. Trykk på bildene for å komme inn på siden for plagget på Lindex.


Ingen kommentarer: