30. okt. 2016

JEG OVERLEVDEJeg overlevde fredagen. Jeg gruet meg så mye at det var like før jeg trakk meg fra stevne. Samtidig hadde jeg lyst til å utfordre meg selv, også fikk jeg heller trekke meg underveis hvis angsten ble for ille. Jeg var veldig glad for at jeg kjente mer eller mindre alle som var der, og den ene dommeren visste jeg hvem var. Det hjelper meg så mye med angsten at jeg klarte å fullføre. Med tanke på hvordan jeg har skutt de siste treningene var målet mitt å klare 100 p, kanskje litt mer. Jeg endte på 210 p så jeg er super fornøyd. Prolapsen min begynte å tulle, men jeg klarte alle omgangene, men det var ikke mange minuttene jeg var hjemme før jeg måtte ta noe for å orke å bevege meg på grunn av smertene. Uansett er jeg fornøyd. Jeg overlevde både angsten, og smertene i ryggen, og fikk 110 p mer enn jeg regnet med.


Jonas sin poengsum
Min poengsum
Jonas og BF imponerte stort. De fikk langt over 300 p begge to, og Jonas fikk 347, mens BF fikk litt mer.. Tror nok at hvis Jonas klarer å slappe litt mer av, og kanskje finstille sikte litt mer, er det stor mulighet for at han klarer enda mer neste gang. Nå tar vi ett stevne av gangen, og uansett hvor mange poeng de får er jeg stolt av de. Det er ikke lenge siden de begynte, og syntes de klarte seg utrolig bra. Nå har jeg sagt jeg og Jonas blir med på neste stevne, så håper jeg at jeg klarer å være med da også. Håper BF blir med da også.

Ingen kommentarer: