18. okt. 2016

HVEM TRENGER DYRE LEKER?

 Selvfølgelig skulle jeg ønske at jeg kunne kjøpe alt hva barna mine har lyst på uansett pris, men det går ikke. Hvem trenger egentlig slike dyre, fancy, mirakuløse leker? Ingen. Man kan ha det minst like gøy med leker som koster mindre. Ofte syntes barn at pappesken gaven lå i, er mye morsommere enn selve leken. Her oppe i skogen er det tømmerstokker, grener, en sandhaug med stein, og mye annet. I går var det en skittentøysdunk som fikk oppmerksomhet. 

De lekte med den i over en time. Jørgen syntes det var kjempe morsomt å ha på seg dunken, løpe rundt i stua, og dytte til Jakop, og Jonas. Da det nærmet seg leggetid tok vi fra han dunken siden det var tid for å roe seg, og for å spise litt kveldsmat. Noe som ikke likte. Han eksploderte i sinne. Til slutt fikk Jonas lurt han opp i sofaen, og der roet han seg ned, og koste seg litt før kveldsmaten. 

Det var en fin dag i går hvor ungene kranglet lite , og terget hverandre nesten ikke i det hele tatt. Leksene ble gjort raskt, og når jeg bad de om det. , litt protester fra Jonas, men det har blitt standar så legger liksom ikke så mye merke til det. Jon fikset eksospotta, og når han var ferdig gikk jeg ned på bueskytingen. Etter det jeg skjønte hadde guttene lagt seg greit. Lurer på om ting går like lett i dag siden det er både langdag på skolen, og fotballkamp i ettermiddag. Blir spennende å se.

Ingen kommentarer: