24. okt. 2016

HVA HAR JEG GJORT?

Hva har jeg gjort? I går sa jeg ja til noe jeg ikke hadde trodd jeg skulle si ja til. I alle fall ikke på ett år eller to. Jeg sa ja til å være med på et bueskyter stevne på fredag. Det er her i Lyngdal. I hallen hvor vi trener, og slem som jeg er håper jeg det ikke kommer mange. Håper i alle fall at det ikke kommer så mange å ser på. For min del i alle fall.For klubben sin del håper jeg det kommer mange, både skyttere, og tilskuere. Mitt store problem er jo at jeg treffer nesten like mye på naboen sin blink, som på min egen. Jeg har to timer i dag, og to timer på onsdag, å trene på. Anger veldig på at jeg sa ja, men nå har jeg sagt til Jonas at jeg skal være med, så da kan jeg ikke trekke meg. Jonas, og BF skal også være med, men så er de mye bedre enn meg begge to. Jeg får trene veldig konsentrert i dag så får vi se hvordan det går.

Ingen kommentarer: