6. okt. 2016

HUMMER, KOS OG TENNER

Nå er uka, og høstferien snart over. Torsdag kveld kom Siri, Tom Henrik, og Morten på besøk. Jon, Morten, og Samal var ute i båten nesten hver dag og koste seg. Den ene dagen fikk de med seg noe rart opp i båten. Ved første øyekast ser det ut som en blanding av blekksprut, og sjøstjerne, men det er nok en sjøstjerne. De fikk både krabber, og fisk, så Siri og Morten fikk med seg noen krabber. De reiste hjem på mandagen, men før de reiste, var de ute å trakk , så Morten fikk være med på det. De fikk to hummer, og noe fisk, så det var to veldig fornøyde gutter som kom hjem fra båten. Det var kjempe koselig å ha de på besøk.


Fredagen var de store guttene ute med båt for å sette diverse garn, og teiner. Når de kom tilbake var det på tide for meg, og Jonas å gå på bueskyting. Caroline hadde vært på besøk, og Siri kjørte ho hjem, før ho kom opp for å se på skytingen. Jeg håper ho fulgte mer med på Jonas enn meg, for min skyting er ikke akkurat noe å skryte av. Jonas sin skyting er mye bedre enn min. Da treningen nærmet seg slutten, ville Siri prøve. Ho skøyt bedre enn meg, og etter hva jeg skjønte syntes ho det var litt gøy. 

Bokstavelig talt værskille
Nå er høstferien godt i gang. Vi er så heldige at vi har hatt kjempe fint vær, men jeg merker veldig godt at nå er høsten kommet for alvor. Da jeg var ute for å plukke opp noe plast i formiddag, lå fortsatt rimet på plantene, og vannet i plasten var fortsatt is. I går når vi gikk ned til Handelsparken, var det surt i den lille vinden som var, så selv om det egentlig var varmt i sola. Jørgen var absolutt ikke fornøyd siden han måtte ha på lue. Satser på at det går seg til. Jonas var hos BF i går, og jeg syntes han var rask til å gå avgårde. Når jeg hentet han fant jeg ut hvorfor. Han stakk fort avgårde for at jeg ikke skulle se at han gikk uten jakke.

Jørgen har slite max med tenner siden fredag. Lørdagen siklet han så mye at det bokstavlig talt rant i strie strømmer. Har en mistanke om at noe hadde satt på en kran inni munnen hans. Kan ikke huske å ha sett noe lignende før. Han får i alle fall to jeksler. Vi får han ikke til å gape lenge nok til at vi får sett om det kommer noen oppe. Han har spist lite de siste dagene, eller det vil si lite til han å være, men han spiser godt i perioder. Nettene er verst, men på dagtid er han stort sett den samme trollungen han pleier å være. Han vet hva han vil, og er ikke redd for å kommandere oss rundt. Han nyter at Jakop, og Jonas lar seg kommandere, og utnytter det til det fulle.
Det var kjempe koselig å ha Siri, Morten og Tom Henrik på besøk, og håper ikke det blir like lenge til neste gang.
Blogges

Ingen kommentarer: