27. okt. 2016

HAN ER BEDRE ENN MEG, OG VET DET

Han er bedre enn meg. Flinkere enn meg, og det vet han. I går beviste han det igjen. Jonas er veldig fornøyd etter treningen i går. Etter å ha fått fininnstilt sikte skjøt han godt. Etter litt oppvarming begynte de å skrive poeng, og da de var ferdige med alle seriene endte han opp med 178 poeng. Kjempe flott, og satser på at det går like bra på stevnet i morgen. Min skyting kan jeg ikke si er like god. Men den var i alle fall bedre enn på mandag. Tror det var 3-4 stykker som gikk i veggen. Jeg gadd ikke skrive poeng, men er i tvil om jeg kom over 100. På stevnet i morgen er målet å ikke få noen av pilene i veggen. Poengene kommer i andre rekke. Jonas er bedre enn meg, noe både jeg og han er klar over. Innimellom koser han seg med å terge meg med at selv om jeg trener en dag mer i uken i han, er han flinkere. I går var jeg hos optikeren, og må få nye linser. Synet er blitt litt bedre, men jeg har gått fra å ha skjeve hornhinner på ett øye, til å ha det på begge. Når jeg får nye linser, må jeg nok lære meg å sikte på nytt, og kanskje jeg blir flinkere. Er i alle fall lov å håpe. Nå satser jeg på å overleve i morgen kveld, og gjør jeg det så blir det kanskje jeg blir å se på de to som skal være før jul. 

Ingen kommentarer: